Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

odlazak u serie A

Amer Gojak se oprostio od Maksimira

Suznih očiju i drhtavog glasa, Amer Gojak u ponedjeljak je napustio svoj Dinamo. Nova destinacija – Torino. Istoimeni član Serie A novi je odabir reprezentativca BiH.
Dijete Sarajeva nogometno je prohodao u Željezničaru da bi u Dinamo stigao preko Olimpika. Imao je 18 godina kada je u pratnji oca Ahmeta ušao u prostorije Maksimirske 128 i ondje ostao više od pet godina.
Debitirao je protiv Istre početkom ožujka 2015. godine a u međuvremenu se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača našeg kluba koji je ponio autorski potpis na velike uspjehe Dinama posljednjih godina.
Amer ili „bruda“ kako smo ga od milja zvali, skupio je čak 161 službeni nastup za seniore Dinama i još 30-ak za Dinamo B i juniorsku momčad. Skupio je i respektabilnih dvadesetak golova od kojih posebne emocije nosi onaj Rosenborgu kojim je Dinamo otklonio pitanje putnika u skupine Lige prvaka. Sjećamo se i onoga Rijeci u Superkupu za trofej u srpnju 2019., kao i one Anderlechtu i Spartaku Trnavi. I one čuvene asistencije Soudaniju s pola igrališta za pobjedu na Poljudu u sudačkoj nadoknadi. Onda kada je završio u zagrljaju s tadašnjim trenerom Petevim na tartan stazi stadiona u Splitu.
Na travnjaku beskompromisan! Maratonac koji nikada nije stao i koji je za svoj Dinamo igrao i ozljeđen i umoran i razbijene glave… Uvijek spreman ući u klinč kako bi zaštitio suigrača ili simbol Dinama. S druge strane, van travnjaka, Amer nikada nije odbio navijače. Vedar, nasmijan i uvijek na raspolaganju. 
I kada možda nije bio od volje, svoje je obaveze uvijek je izvršavao. Oličenje profesionalizma i primjer svima drugima. Amer Gojak svojim šarmantnim pristupom plijenio je gdje god se pojavio. 
Našem Ameru želimo sreću u nastavku karijere, Maksimir će uvijek biti njegov dom!