Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Posjet Stadionu

GNK Dinamo Zagreb

VAŽNA NAPOMENA!

Sukladno aktualnom stanju u vezi epidemije koronavirusom, u skladu s odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite te s ciljem zaštite djece, odraslih, svih navijača i sportskih djelatnika, odlukom GNK Dinamo do daljnjeg se otkazuje obilazak stadiona Maksimir. Individualni ili grupni obilazak stadiona Maksimir privremeno nije moguće organizirati.

GNK Dinamo pravovremeno će donijeti odluku o prekidu ove preventivne mjere, uzimajući u obzir razvoj događaja, preporuke javno-zdravstvenih institucija, a imajući u vidu prije svega zdravlje svih posjetitelja.

Javnost će o ponovnoj dostupnosti ove usluge pravodobno biti obaviještena putem posebne obavijesti na naslovnici web stranice www.gnkdinamo.hr.

 


Dragi navijači, ljubitelji Dinama, sportski prijatelji i zaljubljenici u grad Zagreb,

Dinamo je otvorio vrata stadiona Maksimir svim zainteresiranim posjetiteljima i navijačima te vam predstavlja mogućnost razgleda modrog hrama.

Svi zainteresirani navijači mogu razgledati stadion Maksimir, zaviriti u odaje u kojima su pripremane velike pobjede, održana najveća slavlja u povijesti kluba, podignuti deseci pehara, prolivene suze zbog teških trenutaka i sve ono što se događa iza zastora naše sportske pozornice i kada se ugase reflektori.

Posjet Maksimiru uz priču o povijesti kluba i grada, zanimljivosti o navijačima i navijačkoj tradiciji u Zagrebu, uključuje razgled vrhunski uređenih dijelova stadiona namijenjenih prvoj momčadi Dinama, šetnju uz prekrasan maksimirski travnjak, razgled bogatih impresivnih trofejnih soba u kojima se nalazi nekoliko stotina trofeja i još mnogo toga. Ova je ponuda od sada dostupna svakom navijaču koji želi vidjeti svoj klub iz jedne drugačije i zanimljive perspektive.

Termini se dogovaraju u komunikaciji s voditeljem razgleda stadiona na navedene kontakte.

Cijene ulaznica:

20 kuna - pojedinačna ulaznica

10 kuna - pojedinačna ulaznica za grupu (više od 15 ljudi)