Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Svečanost na Maksimiru

Predstavljen glavni sponzor i nova igračka pojačanja

Na svečanom domjenku održanom u loži Maksimir u ponedjeljak, 18. lipnja, GNK Dinamo i Lana Karlovačka tiskara potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu koji se aktivira s početkom natjecateljske sezone 2018/19.

Modri će klub s ponosom na prsima adidas dresa u nadolazećoj sezoni nositi ime glavnog partnera, istaknute vodeće tiskare na ovim područjima te ujedno modernog i jednog od najvećih gospodarskih subjekata u regiji.

Svečanost u loži Maksimir otvorena je predstavljanjem suradnje i generalnog sponzorstva te potpisivanjem ugovora od strane predsjednika Uprave GNK Dinamo g. Igora Kodžomana i predsjednika Uprave Lana grupe g. Nikole Hanžela. Promociji partnerstva pridružili su se prvotimci Dinama odjeveni u dresove s nazivom novog sponzora, a uz nova igračka pojačanja stigli su trener Nenad Bjelica i kapetan momčadi Arijan Ademi.

Dinamo je tako uz glavnog sponzora predstavio i osmoricu igrača, a pojačanja Dinama za novu sezonu su Damian Kadzior, Luka Menalo, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojan Knežević, Adrian Šemper i Mario Šitum. Službena promocija završena je zajedničkim fotografiranjem i rezanjem slavljeničke torte u obliku dresa s grbom Dinama i logotipom Lana grupe.

Hrvatski prvak iznimno zadovoljan i sretan uz novo generalno sponzorstvo ulazi u nadolazeću sezonu i kreće po nove dobre rezultate i uspjehe.

Igor Kodžoman, predsjednik Uprave GNK Dinamo:

- Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što smo dugogodišnju poslovnu suradnju Lana grupe i GNK Dinamo ovim činom podigli na novu razinu. Veseli me što je jedan ozbiljan gospodarski subjekt, koji je od vitalnog značaja za grad Karlovac i regiju, pronašao svoj interes u suradnji s našim klubom te im se i ovim putem zahvaljujem na povjerenju. Ujedno, smatram kako je to i svojevrsni pokazatelj svim ostalima da je Dinamo kao perjanica hrvatskog nogometa poželjan partner na svim razinama suradnje.

Modri je klub minule sezone vratio domaće trofeje na Maksimir te se na neki način ''iskupio'' svojim navijačima i poslovnim partnerima za prekid fantastičnog niza od 11 uzastopnih naslova prvaka. Sada je na redu Europa. Sigurni smo da ćemo u ovogodišnjem nastupu u europskim natjecanjima pokazati zašto s ponosom nosimo naslov ponajboljeg kluba jugoistočne Europe te time vodstvu Lana grupe kao našem novom glavnom sponzoru zahvaliti na ukazanom povjerenju. 

Nikola Hanžel, predsjednik Uprave Lana grupe:

- Iznimno smo sretni i zadovoljni zbog generalnog sponzorstva i obostranog prepoznavanja veličine, važnosti, vrijednosti i kvalitete brendova lokalno, regionalno te na europskom planu, kako od strane GNK Dinamo tako i od strane Lana grupe. Odluka i povezivanje nastalo je na temelju uspješne dosadašnje suradnje, prijateljstva s modrim klubom te neizmjerne ljubavi prema Dinamu. Ponosni smo na to što je upravo Lana grupa dobila priliku biti na prsima igrača hrvatskog prvaka i ovim putem ujedno zahvaljujemo klubu na uspješno ostvarenoj suradnji i sponzorstvu. Vjerujemo u uspješno partnerstvo u budućnosti, kao i u brojne uspjehe Dinama u novoj sezoni. Lana grupa bit će uz Dinamo u svakom trenutku i idemo zajedno po nove trofeje.

 

O novom generalnom sponzoru – Lana grupa

Lana Karlovačka tiskara d.d. najveći je proizvođač tiskane kartonske ambalaže za farmaceutsku industriju, dijelom i za prehrambenu industriju te je i klasična tiskara za proizvodnju brojnih grafičkih proizvoda. Utemeljena 1948. godine, a pretvorbom iz društvenog u dioničko vlasništvo 1995. godine, Lana Karlovačka tiskara d.d. postaje dioničko društvo s udjelom većinskog vlasnika od 100% kapitala Društva. Danas je to moderna kompanija i tvornica visokokvalitetne kartonske ambalaže koja je našla siguran put do tržišta. To uostalom potvrđuju mnogobrojne nagrade za kvalitetu njihovih proizvoda te popis klijenata na kojem se nalaze renomirane tvrtke hrvatskog gospodarskog sustava.

Osim tiskare, u sustavu Lana grupacije je i restoran ''Lana Korana'', smješten na obali rijeke Korane i na najljepšem koranskom slapu na mjestu nekadašnjeg hotela ''Korana''. Novi glavni sponzor GNK Dinamo ima i tvrtku Lana Commerce koja se bavi uslugama prijevoza a posebno su ponosni na Lana Centar, poslovno središte u centru grada Karlovca. Inače, Lana grupa ima preko četiri stotine zaposlenih te je kao takva jedan od najvećih gospodarskih subjekata u Karlovcu i regiji.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...