Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dvoboj s Leganesom

VIDEO | Mladi dinamovci kreću u pohod na završnicu Al Abtal Cupa

Mladi Dinamovi nogometaši u srijedu nastavljaju svoj put na ovosezonskom izdanju međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal Cup. 

Jesenski dio sezone plavi su odradili u sjajnom tonusu - u grupnoj fazi završili su na vrhu poretka, ispred portugalske Benfice i španjolskog Real Madrida. Prvi protivnik u nokaut fazi bit će još jedan španjolski predstavnik - Leganes, a utakmica se igra u srijedu 24. travnja u 11:00 sati na terenu Luka Modrić

Uoči utakmice porazgovarali smo s trenerom Dinamove druge momčadi juniora Marijanom Čaićem, koji će s trenerske klupe predvoditi dinamovce u ovoj akciji. 

- Kao i uvijek, utakmicu ćemo igrati u kombiniranom sastavu, ali sve su to igrači Dinama, svi imaju svoje kvalitete i dobro se razumiju. Određene preinake u odnosu na prethodne utakmice ćemo morati napraviti, ali vjerujem da smo spremni za ovaj izazov.

U grupnoj fazi ste bili sjajni, poraženi ste samo od Reala, ali cijelo vrijeme ste sve držali u svojim rukama i u konačnici pobjedom nad Benficom prošli dalje - kako sad gledate na tu grupnu fazu? 

- Grupna faza je bila izrazito zahtjevna. Eto, spomenuli ste tu utakmicu s Realom, šteta jer smo pri rezultatu 3:2 pogodili vratnicu, imali smo jedan nepriznat pogodak, po mom mišljenju i nedosuđen jedanaesterac. Dakle, bili smo i tu utakmicu u kojoj smo upisali jedini poraz fantastični, šteta što rezultat to nije potvrdio. Sve u svemu, moram biti zadovoljan svime što smo pokazali, dečki su doista bili na visokom nivou.

Leganes je pobijedio sve utakmice u svojoj grupi, na maksimalnom su učinku. S obzirom na to da u ovom natjecanju sastavi stalno variraju, jeste li uspjeli proučiti i adekvatno se pripremiti za protivnika?

- Da, priprema ovakvih utakmica je dosta zahtjevna, a i naša momčad na treninzima varira, nikad nismo kompletno na okupu, pa se teško adekvatno pripremiti. No, znamo puno o Leganesu, fantastična momčad koja je zasluženo osvojila svoju skupinu, gledali smo njihove zadnje dvije, tri utakmice i mislim da nas, uzevši u obzir njihovu i našu kvalitetu, čeka jedan atraktivan dvoboj.

Kakav je plan igre - hoćete li biti oprezni ili ćete napasti od prve minute?

- Plan je uvijek isti, krenut ćemo napadački, idemo stisnuti i nametnuti se, cilj nam je ulazak u polufinale.

Utakmica se igra kod kuće, je li to prednost za vašu momčad?

- Sigurno da jest. Nećemo gubiti energiju na let, presjedanja. Igramo kod kuće, okupit će se i nešto promatrača kako bi pogledalo taj susret, što znači da ćemo imati i određenu podršku, a sve to je jako pozitivno za nas i ide nam u korist, zaključio je trener Čaić. 

Kopirano!