Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ugodno druženje

Ugledni gosti u društvu klupskog vodstva pratili dvoboj Dinama i Istre iz svečane lože

Uvjerljivu prvenstvenu pobjedu Dinama nad Istrom 1961 u nedjelju je iz Lože Zrinjevac pratilo i 40-ak dinamovaca iz visokog poslovnog svijeta koje su okupili članovi Skupštine i Izvršnog odbora kluba. Osim prilike za međusobnu razmjenu informacija i povezivanje imali su priliku i za druženje s legendama kluba poput osvajača Kupa Velesajamskih gradova Marijana Čerčeka, Marka Mlinarića, Mladena Munjakovića, Tomislava Šokote, Silvia Marića, Darija Šimića i Jerka Leke.

U poluvremenu utakmice prisutne je došao pozdraviti i predsjednik Dinama Velimir Zajec, zahvalivši im tom prilikom i na dolasku.

Jedan organizatora ovog poslovnog Dinamovog druženja bio je i član Skupštine Dinama Robert Penezić koji je izrazio zadovoljstvo okupljanjem uspješnih ljudi iz poslovnog svijeta.

- Puni smo pozitivnih dojmova nakon ugodnog i opuštenog druženja gdje su otvorile brojne teme ne samo o poslovanju njihovih tvrtki, već i potencijalne suradnje s Dinamom. Uz dobru igru naših igrača i novu prvenstvenu pobjedu drago mi je da su dogovoreni brojni poslovni susreti u idućim danima, izjavio je Penezić.

Legendarni Dinamov kapetan Silvio Marić također je bio zadužen za organizaciju, te je u svom poznatom opuštenom izdanju oduševio brojne uzvanike.

- U klubovima po Europi ovakvi susreti poslovne elite na sportskim susretima su uobičajeni popretni sadržaj i drago mi je što smo s time počeli i u Dinamu, otvorivši na taj način prostor za brojne marketinške potencijale Dinama. Iako su to sve ozbiljni poslovni ljudi, nitko od njih nije ostao imun na nekadašnje legende Dinama, pa su napravljeni brojni selfiji, ispričao je Sivio Marić.

Kopirano!