Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Poslovni susret

Susret Dinama i KSW-a u Varšavi

U sklopu boravka delegacije GNK Dinamo u Varšavi, uoči odigravanja uzvratne utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv Legije, održan je kratak poslovni susret s istaknutom poljskom organizacijom.

Ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW, vodeća europska MMA priredba, odlučila je pozdraviti predstavnike Dinama tijekom boravka kluba i delegacije u Poljskoj.

Nakon što su se Dinamo i KSW prvi put sastali u Zagrebu na stadionu Maksimir 2019. godine, u sklopu održavanja KSW 51 MMA eventa u zagrebačkoj Areni, ovoga puta poljska je organizacija pozvala klub na sastanak u Varšavi.

Delegacija Dinama zaprimila je službeni poziv za posjet središtu KSW-a u Varšavi, međutim zbog epidemioloških mjera kratki je susret ipak održan u predvorju hotela u kojem klub boravi.

Klub su na susretu predstavljali predsjednica uprave Vlatka Peras, članica uprave Amra Peternel, glavni trener prve momčadi Damir Krznar i voditeljica ureda za odnose s javnošću Iva Cigrovskij, dok su domaćini susreta bili predsjednik KSW-a Martin Lewandowski i event operations manager Darius Kruczek.

Uz razmjenu simboličnih poklona, teme razgovora bile su vezane za nogomet, MMA evente, promjene koje je pandemija koronavirusa donijela u sport, ideje oko moguće buduće suradnje te druge sportske i poslovne teme.

Poljska organizacija uputila je klubu i igračima želje za novim sportskim i poslovnim uspjesima i dobrim rezultatima na domaćem i europskom planu, dok je zagrebački klub sportskim prijateljima poželio uspješne nadolazeće KSW promocije i što skoriji susret u Zagrebu.

Kopirano!