Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dinamo za navijače:

Predstavljamo emisiju Plavi kvart

Autor fotografije: gnkdinamo.hr

Dobrodošli u Plavi kvart!

Dinamo javnosti predstavlja svoju prvu emisiju u kojoj ćemo predstavljati igrače, navijače i zanimljive priče iz modrog kluba. Pobliže ćemo predstaviti prvotimce, saznati kako provode slobodno vrijeme, upoznati ih s privatne strane i proći s njima razne zanimljive teme. U moru velikih navijača Dinama pronaći ćemo one po nečemu specifične i posvetiti dio emisije tim jedinstvenim pričama. Nogometna emisija koja nije samo o nogometu nešto je novo čime želimo Dinamo približiti raznim uzrastima ljubitelja kluba i otkriti im razne detalje na jedan zanimljiv simpatičan način.

Emisiju vodi Ivana Mišerić, a emitiranje će biti jednom mjesečno i to utorkom u 20 sati na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Navijačima ćemo u prvoj emisiji predstaviti mladog Antu Ćorića s kojim smo proveli ugodno poslijepodne, dok ćemo prikazati i priču o jednom zanimljivom navijaču iz Zagreba. Neki od detalja emisije koje možemo spomenuti su snalaženje prvotimca u ulozi komentatora i posjet najplavijoj kući na ovim prostorima.

Emitiranje emisije na rasporedu je u utorak, 23.5., s početkom u 20h na HNTV.

- Jako mi je drago što sam dobila priliku biti dio ovog projekta. Sretna sam jer su me svi lijepo prihvatili i brzo sam postala dio tima Dinama koji radi jednu lijepu priču za navijače. Ideja je emisije donijeti navijačima neke zanimljive tople ljudske priče, predstaviti igrače i navijače na poseban način, a moja je uloga biti poveznica njih, kluba i gledatelja s druge strane ekrana. Kroz emisiju ćemo pokušati približiti klub navijačima i otkriti detalje koje navijači do sada možda nisu imali priliku saznati. Potrudit ću se svima prenijeti tu jednu posebno lijepu energiju koja stoji iza svega ovoga i nadam se da će gledatelji biti zadovoljni – Ivana Mišerić

- Projektom emisije Dinama željeli smo napraviti iskorak u odnosu na sve ono što navijači i javnost inače mogu saznati o svom klubu putem klasičnih izjava ili intervjua. Ideja nam je prezentirati igrače, navijače i klub na jedan poseban način te kroz polusatnu emisiju informirati i zabaviti široku publiku koja svakodnevno prati modri klub. Kod osmišljavanja sadržaja, snimanja i montaže pokušali smo razmišljati kao navijači. Želimo istaknuti da smo, naravno, uvijek otvoreni i za ideje naših navijača za buduće epizode. Želio bih pohvaliti Ivanu koja je dio našeg tima u ovom projektu i besprijekorno je odradila zadatak, a njezin vedar duh i veseo karakter odlično su se uklopili u emisiju - Tomislav Rukavina, direktor sektora marketinga, prodaje i komunikacija GNK Dinamo

Kopirano!