Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ne propusti priliku

Nagradno izvlačenje: Dinamo ti povodom 113. rođendana pruža priliku da se družiš s prvotimcima kluba

Autor fotografije: Alen Szabo/PIXSELL

GNK Dinamo uskoro slavi svoj 113. rođendan, a klub je povodom toga organizirao nagradno izvlačenje u kojem će svi ljubitelji, navijači i simpatizeri našeg kluba imati priliku doći do nezaboravnog iskustva!

Naime, do kraja radnog dana u četvrtak 25. travnja svi će kupci u našim fan shop poslovnicama u Areni, Ilici i na stadionu Maksimir moći sudjelovati u nagradnom izvlačenju za ekskluzivno druženje s cijelom momčadi Dinama u Hotelu 67 podno južne tribine stadion Maksimir. Druženje s igračima održat će se prije jutarnjeg treninga u nedjelju 28. travnja. 

U sklopu rođendanskog vikenda, 10 najsretnijih navijača koje izvučemo s po jednom osobom u pratnji moći će doći na druženje s cijelom ekipom Dinama u dnevnom boravku hotela. Spomenuti prostor krase kafić, biljarski stol i pikado, pa će svaki dobitnik moći stvoriti jedinstvene uspomene s prvotimcima Dinama.

U nagradnom izvlačenju pravo sudjelovanja ima svaki kupac u našoj fan shop poslovnici, s time da s jednim računom ostvarujete pravo za jednu prijavu za sudjelovanje u izvlačenju putem nagradnog kupona. 

Na nagradnom je kuponu potrebno upisati osobne i kontakt podatke te broj računa kako bi prijava bila važeća. Prijava će se smatrati važećom samo ako su navedeni svi traženi podaci.

Svim kupcima preporučamo da svoje račune uz pomoć kojih su se prijavili čuvaju do kraja izvlačenja.

U nagradnom izvlačenju je moguće sudjelovati više puta, pošto svakim računom ostvarujete pravo za prijavu. Samim time možete si povećati izglede za dobitak!

Izvlačenje najsretnijih navijača bit će u petak 26. travnja - na 113. rođendan GNK Dinamo. Klub će dobitnike u nagradnoj igri kontaktirati na kontakt naveden na listiću kojim ste se prijavili, a dobitnicima zatim, na datum 28. travnja slijedi nezaboravno druženje s našim prvotimcima.

Sretno!

Kopirano!