Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Suradnja

Dinamo potpisao partnerstvo s tvrtkom Driblab

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo predstaviti višegodišnju partnersku suradnju između GNK Dinamo i španjolske tvrtke Driblab koja će hrvatskom prvaku pružati podatke i konzultantske usluge u svim procesima skautinga, otkrivanja talenata i analize učinka. 

Zagrebački klub i Dinamova nogometna škola poznati su po iznimno kvalitetnom radu i pristupu mladim talentiranim igračima, a što kontinuirano potvrđuju brojne analize i priznanja u nogometnom svijetu. 

Jedna od posebnosti tvrtke Driblab upravo je opsežna baza podataka unutar profesionalnog nogometa, preko 180 000 igrača iz 150 natjecanja i turnira diljem Europe i svijeta. U analize su uz seniorski nogomet uključena i natjecanja mlađih uzrasta, uključujući kategorije U17, U19 i U21. Zahvaljujući tom širokom području otvara se još više mogućnosti identificirati i pratiti talentirane igrače kroz njihove karijere. 

- Zadovoljni smo potpisanim partnerstvom jer vjerujemo da će to biti samo dodana vrijednost našem sustavu koji smo razvijali godinama, a koji se odnosi na skauting i prepoznavanje mladih talentiranih igrača. Time ćemo zasigurno proširiti bazu kvalitetnih igrača koji svojim nogometnim znanjem mogu unaprijediti Dinamov sustav. – Hrvoje Jozak,voditelj skautske službe GNK Dinamo

- Ovaj novi sporazum jača našu poziciju kao konzultantske tvrtke unutar nogometne industrije, otvarajući mogućnosti na novim tržištima i jačajući našu strategiju i poziciju pružatelja usluga nogometnih podataka i analiza. Jako smo ponosni što klubovi s toliko prestiža, kao što je GNK Dinamo, u području otkrivanju talenata vjeruju da ćemo nastaviti poboljšavati njihovu skauting strategiju. - Salvador Carmona, Driblab CEO

 

Kopirano!