Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Izjava Tomislava Globana

Dinamo pokreće niz akcija za povećanje broja članova

- GNK Dinamo klub je svojih članova i upravo u tom duhu će pokrenuti kampanju naziva „Prsta dva jedne ruke“ s ciljem povećanja članstva uz osnovnu poruku – biti navijač Dinama znači biti i član Dinama. To je tek dio niza akcija u kojima će klub, uz konkretne poteze i naglašenu emociju, nastojati dodatno osnažiti ionako jaku sinergiju sa svojim navijačima, naglasio je predsjednik Odbora za članove izvprofdr. sc. Tomislav Globan dan nakon održavanja pete po redu sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo na kojoj su glavne teme bile članstvo, sinergija s navijačima te strategije privlačenja novih članova i osnaživanja povezanosti između kluba i rastuće baze navijača. 

- U ovome trenutku Dinamo broji 29.000 članova, a cilj je do kraja godine dostići rekordnu brojku od 42.000 koliko ih je klub imao u nezaboravnoj 1982. godini. Ideja kampanje je podizati svijest o važnosti članstva za klub, pritom kroz medijske aktivnosti i objave animirati navijače na učlanjenje i podsjetiti ih koliko tim činom pomažu i samome klubu, dodao je g. Globan, pa najavio sastanak s klupskim povjerenicima kojem će nazočiti i predsjednik kluba, g. Velimir Zajec.

- Deseci tisuća članova razlikuju se po mnogočemu, ali članstvo i pripadnost Dinamu ono je što nas veže. U tom ćemo duhu u subotu, 11. svibnja, uoči prvenstvene utakmice protiv Osijeka, održati sastanak s povjerenicima na kojem će sudjelovati i predsjednik Velimir Zajec, članovi Odbora za članstvo, predstavnici Uprave i zaposlenika. Klupska će delegacija tom prilikom, dakako, saslušati sve prijedloge naših povjerenika, odgovarati na pitanja, a ujedno predstaviti i konkretnu viziju povećanja broja članova kao i brojne novitete među kojima je, primjerice, i odluka da će sljedeće sezone godišnju ulaznicu moći kupiti isključivo članovi kluba.

G. Globan se osvrnuo i na već najavljeni projekt "Dinamovo", koji će biti glavni katalizator akcija s ciljem povećanja broja članova kluba. 

- U nedjelju, 19. svibnja, održat ćemo prvi u nizu evenata pod nazivom „Dinamovo“ uz osnovnu ideju da – klub dođe među svoje navijače. Tako će, primjerice, klupski predstavnici, uključujući i igrače prve momčadi, obići zagrebačke četvrti, a prva u nizu bit će Dubrava gdje će na igralištu OŠ Vjenceslav Novak održati cjelodnevni event koji uključuje nogometne turnire za djecu i odrasle uz pripadajuće nagrade najuspješnijim akterima. Cijeli hepening začinit će i koncert, igraonice i radionice za djecu, nogometni poligoni... Ondje će, dakako, biti i kućice u kojima će se svi prisutni moći učlaniti i tako postati dijelom plave obitelji. Do kraja ove godine, dakle, klub planira još brojne ovakve evente i u drugim zagrebačkim kvartovima.

Iako "Dinamovo" kao projekt koji će biti organiziran diljem zagrebačkih kvartova prednjači u akcijama čiji je cilj privlačenje novih članova, g. Globan je naglasio kako je Odbor za članove smislio i niz akcija koje će nadilaziti granice hrvatske prijestolnice. 

- Dinamo, dakako, pažnju posvećuje svojim navijačima u svim dijelovima Hrvatske pa ćemo tako, primjerice, u petak organizirati i Plavu noć u Imotskom. Događaj će uveličati izaslanici kluba koji na taj način žele pružiti podršku svojim navijačima širom naše zemlje. Naposljetku, upravo iz Imotskog dolaze nekadašnji znameniti maksimirski kapetan Zvonimir Boban i brat Dražen, također raniji igrač plavih, čiji je otac Marinko, još u njihovim dječačkim danima, bio dugogodišnji Dinamov povjerenik, zaključio je predsjednik Odbora za članove izvprofdr. sc. Tomislav Globan.

Kopirano!