Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ždrijeb UECL

Dinamo i PAOK u borbi za četvrtfinale

Dinamovi nogometaši borit će se za plasman u četvrtfinale UEFA Europa konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. Tako je odlučio ždrijeb osmine finala u petak u švicarskom Nyonu pri čemu je određeno da će prvi dvoboj biti na rasporedu 7. ožujka u Zagrebu., a uzvrat tjedan kasnije u Solunu.

Dinamo je suparnika izvukao iz „šešira“ u kojem su bili smješteni pobjednici svake od osam skupina iz jesenskog dijela natjecanja. Svi su oni izborili izravan plasman u osminu finala i nisu se morali boriti kroz play-off nokaut faze. U Dinamovoj skupini nenositelja bile su momčadi koje su u prolaz osigurale u četvrtak u uzvratnim dvobojima play-offa, odnosno 1/16 finala. Pobjednik ovih dvaju ogleda plasirat će se u četvrtfinale koje je na rasporedu sredinom travnja.

– Još sam nakon utakmice protiv Betisa rekao da nam je svejedno koga ćemo izvući u ždrijebu, sve su to jako dobre momčadi. Jasno je da ćemo dobro analizirati PAOK, dobro se pripremiti da odigramo dvije prave utakmice i pokušamo proći. Prvi je dvoboj pred našim navijačima što je dobro, pokušat ćemo biti što bolji kako bismo stekli prednost prije uzvrata u Solunu. PAOK je još na početku Sezone igrao protiv našeg predstavnika, Hajduka, pogledat ćemo i te utakmice kao i ove novije. Pripremit ćemo se najbolje što možemo. Znamo da nas tamo čeka uzavrela atmosfera, ali naši su igrači naviknuli igrati u takvom ambijentu – istaknuo je Dinamov trener Sergej Jakirović.

Kopirano!