Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dan utakmice

Pojedinačne ulaznice za derbi Dinamo - Rijeka

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

 

Na dan utakmice četvrtfinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Rijeka u srijedu 1.12. u prodaji će biti samo pojedinačne ulaznice.

Cijene:

Pojedinačna ulaznica sjever dolje 50 kuna

Pojedinačna ulaznica zapad dolje 70 kuna

 

Ticket point stadion Maksimir

Srijeda 1.12. od 10 do 19:15 sati

Online prodaja

- https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo

- od srijede 1.12. u 00:01 do 18:30h


*Navijači HNK Rijeka - prodaja ulaznica za gostujuće navijače bit će organizirana od strane HNK Rijeka na Rujevici te na dan utakmice na stadionu Maksimir na blagajni JUG od 17:30 do 18:30 sati.

 

POJEDINAČNE ULAZNICE ZA DJECU STAROSTI DO 12 GODINA (dan utakmice)

Djeca starosti do 12 godina u pratnji roditelja ili skrbnika mogu iskoristiti pravo na besplatnu ulaznicu za domaće utakmice GNK Dinamo koje su otvorene za gledatelje.

Roditelj može ulaznicu na dan utakmice preuzeti na Ticket pointu uz predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list, putovnica ili osobna iskaznica).

Dijete starosti do 12 godina ne mora imati EU digitalnu COVID potvrdu, ali prilikom ulaska na stadion uz ulaznicu mora biti u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

 

NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

 

ANTIGENSKO TESTIRANJE ZA NAVIJAČE KOD STADIONA

Klub je u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine. Također, klub je za navijače osigurao testiranje po povlaštenoj cijeni od 60 kuna.

Navijači na ovom punktu mogu odraditi antigenski test i u roku nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu COVID potvrdu koja je uvjet za dolazak na utakmicu.

Radno vrijeme punkta za antigensko testiranje kod stadiona Maksimir uoči derbija s Rijekom:

Utorak 30.11. od 11 do 19 sati

Srijeda 1.12. od 11 do 19:15 sati

 

Pozivamo navijače da, ukoliko nemaju EU digitalnu COVID potvrdu koja će vrijediti na dan utakmice, dođu što ranije na punkt obaviti testiranje te ih ujedno molimo za strpljenje u slučaju određenog vremena čekanja na izdavanje COVID potvrde zbog složenosti digitalnog zdravstvenog sustava.

 

ČLANOVI - POGODNOST BESPLATNE POJEDINAČNE ULAZNICE

Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza na 4 utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru unutar 365 dana od učlanjenja. Pogodnost za ovu utakmicu vrijedi za tribine sjever dolje i zapad dolje.

Članovi besplatnu ulaznicu moraju preuzeti na Ticket pointu uz predočenje članske iskaznice i osobne iskaznice.

 

OTVARANJE STADIONA Dinamo - Rijeka

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Rijeka otvoreni od 17:00 sati.

Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola tri dokumenta koji su uvjet za ulazak:

1. Važeći osobni dokument

2. EU digitalna COVID potvrda

3. Personalizirana ulaznica