Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Soudani u Rovinju:

Spremni smo za pripreme i proljetni dio sezone

- Prošli put na zimskim pripremama nisam od prvog dana bio s momčadi, istina - rekao je Hilal Soudani na prvo pitanje novinara o ovogodišnjim pripremama Dinama: - Sretan sam što sam ovog puta odmah s ekipom. Sigurno da je to bolje za mene, lakše je kad si cijelo vrijeme s momčadi i kad odradiš cijele pripreme kao i svi ostali. Nisam bio zadnje zimske pripreme zbog Afričkog kupa nacija i reprezentacije Alžira, ali sretan sam da sam ove sezone od početka. Sad nas čeka rad, teninzi i pripreme za nastavak sezone. Spremni smo i potrudit ćemo se da budemo još bolji na proljeće.

Kakve su želje i planovi za proljetni dio sezone? Podsjetimo, Soudani je s 11 pogodaka najbolji strijelac prvog dijela Hrvatski Telekom Prve lige, a prema odabiru kapetana svih momčadi koju organizira tportal.hr, proglašen je najboljim nogometašem godine.

- Naravno da mi je želja kao svakom napadaču zabijati golove. Želim postizati pogotke svaku utakmicu i asistirati drugima, ali nemam konkretnu brojku koju bih htio postići. Nije mi problem igrati niti špicu niti krilo, bit će kako god trener Cvitanović odluči, ja sam spreman za sve. Bitno je da dobro igramo, pobjeđujemo i zabijamo golove. Vjerujem da će tako i biti.

Za kraj kratki komentar na najnovije pojačanje - napadača Gavranovića?

- Gavranović je jako dobar čovjek i prije svega odličan igrač. Hvala Bogu, došao nam je pomoći, siguran sam da će nam biti pojačanje. Možda će mu tu biti veći pritisak nego u Rijeci - rekao je kroz smijeh Soudani pa nastavio: - Dobar je on dečko, sigurno će mu tu biti dobro.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...