Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Komentar

Slaba realizacija i ‘poklon gol’ doveli su do poraza

Ako se gleda čista statistika, Hajduk je zabio iz jedinog udarca na gol, a i taj gol pao je kao plod nesporazuma Leškovića i Livakovića.

Sve bitno na utakmici osim toga odigrao je Dinamo. Soudani je imao zicer “jedan na jedan” kada je pokušao lobati Leticu, zatim imao je još dvije dobre prilike od kojih je ona nakon gola bila posebno izgledna, ali sa svega nekoliko metara pucao je nisko po podu i pogodio golmana.

Letica je skinuo još jednu dobru priliku Olmu, ali ne možemo reći da je Španjolac loše pucao, dapače udarac je bio dobar i oštar po dijagonali.

Ako sve to stavimo na papir i pogledamo koje je šanse imao Dinamo, a nasuprot tome Hajduk koji nije imao praktički nijednu, kao i činjenicu da je Karlo Letica igrač utakmice, računica je jasna.

Naravno da poraz nikada nije dobar, ali igra u polju uopće nije bila loša. Bila je to jedna od onih utakmica gdje si promašio sve bitno, uključujući i jedanaesterac, a dobio komičan gol. Gostima treba čestitati na pobjedi naravno, ali očito je da Dinamo mora poraditi na realizaciji.

Što se pojedinačnih izvedbi tiče, Soudani je kao i obično bio opasan, ulazio u prilike, ali ovaj puta nije zabio. Gavranović je nažalost promašio jedanaesterac, a Lešković je oklijevanjem servirao loptu Ohandzi.

S druge strane Olmo je bio sjajan, okomit i ubojit, a Benković u obrani neprelazan. Šteta da nismo više vidjeli Izeta Hajrovića koji je ušao kasno, ali odmah se istaknuo dalekometnim pokušajem po kojem je poznat.

Dinamo je tako prekinuo dugi niz neporaženosti koji se protezao još od finala Kupa prošle godine, ali to je moralo doći prije ili kasnije. Prednost u prvenstvu i dalje je velikih devet bodova, a novi derbiji stižu vrlo brzo.

U nedjelju, 25. veljače slijedi teško gostovanje na Rujevici, a svega tri dana iza toga Kup dvoboj sa istim protivnikom u Maksimiru, stoga treba zaboraviti nesretan poraz i okrenuti se novim izazovima.

 

Dario Horvat

 

Stavovi izneseni u tekstu su osobni stavovi autora i ne odražavaju stav GNK Dinamo. GNK Dinamo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za sadržaj naveden u tekstu, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja iz teksta te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom ovog teksta.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...