Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Osobe s invaliditetom

GNK Dinamo Zagreb

Stavke i aktivnosti vezane za dolazak osoba s invaliditetom na stadion Maksimir i utakmice GNK Dinamo ovise o propisanim mjerama nadležnih zdravstvenih i nogometnih institucija nastavno na epidemiju virusom Covid-19.

 

Za sva pitanja na temu pristupačnosti stadiona Maksimir, ulaznica za osobe s invaliditetom ili nekih drugih zahtjeva koji se odnose na osobe s invaliditetom možete se javiti na e-mail: [email protected]

PRISTUP STADIONU MAKSIMIR: KLIKNI OVDJE

DROP-OFF I PICK-UP TOČKE (mjesta gdje je moguće pristupiti na dan utakmice ukoliko ne postoji osiguran parking): KLIKNI OVDJE

PARKING ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA: KLIKNI OVDJE

POZICIJA PODESTA ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA NA STADIONU: KLIKNI OVDJE

ULAZNICE ZA OSOBE S INVALIDITETOM: KLIKNI OVDJE

OSOBNI ASISTENT: KLIKNI OVDJE

SURADNJA: KLIKNI OVDJE

OSTALI SADRŽAJI: KLIKNI OVDJE

PITANJA I ODGOVORI: KLIKNI OVDJE


GNK Dinamo posljednjih godina puno ulaže u odnos s osobama s invaliditetom koje su navijači Dinama i redovni posjetitelji utakmica kluba na Maksimiru kako bi im boravak na stadionu za vrijeme utakmica njihovog kluba učinio što ugodnijim.

Osim poboljšanja infrastrukture od 2013. godine kada je napravljena adaptacija stadiona te konstantnog traženja načina za poboljšanje svih aspekata boravka osoba s invaliditetom na stadionu, Dinamo ulaže i u izgradnju odnosa s pojedincima i udrugama osoba s invaliditetom. Uz osoban pristup i komunikaciju, sve je više navijača s invaliditetom na utakmicama Dinama, čime se dugoročno radi na sve većoj integraciji osoba s invaliditetom u nogomet, sport i društvo općenito.


PROJEKT - SLIJEPI I SLABOVIDNI NAVIJAČI NA MAKSIMIRU

Od svibnja 2017. godine Dinamo u suradnji s Gradom Zagrebom, Udrugom slijepih Zagreb i tvrtkom AS Kongresni servis povremeno provodi projekt audio deskripcije utakmica Dinama na Maksimiru za slijepe i slabovidne navijače. Slijepi i slabovidni ljubitelji modrog kluba moći će od sezone 2017/18. na određenim utakmicama svog kluba uživati u prijenosu putem posebnih uređaja, a za sve upite molimo da prvo kontaktirate Udrugu slijepih Zagreb.

Rezervacija mjesta za projekt audio deskripcije u ovom je trenutku moguća jedino kroz suradnju s Udrugom slijepih Zagreb i nije organizirana na svakoj utakmici.

Klub u slučaju individualnih upita slijepih navijača može upite proslijediti Udruzi slijepih Zagreb.

E-mail: [email protected]