Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Ulaznice za Europa ligu: Dinamo - Feyenoord

U nastavku donosimo informacije o ulaznicama za utakmicu 1. kola UEFA Europa lige Dinamo - Feyenoord na stadionu Maksimir u četvrtak 22. listopada s početkom u 21:00h.

Zbog pandemije COVID-19 utakmice će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja i to do 30% kapaciteta svake tribine, odnosno lože. Na utakmici neće biti gostujućih navijača.

GODIŠNJE ULAZNICE I ČLANOVI KLUBA

Prioritet kupovine ulaznica za utakmicu Europa lige Dinamo - Feyenoord imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. i aktivni članovi kluba.

Ulaznice će biti u prodaji do popunjenja dopuštenog kapaciteta svake tribine otvorene za gledatelje.

U slučaju velikog interesa za utakmicu, a zbog tehničkih ograničenja dopuštenog kapaciteta, GNK Dinamo ne garantira da će svaki vlasnik godišnje ulaznice iz sezone 2019/20. i svaki član GNK Dinamo biti u mogućnosti kupiti ulaznicu za ovu utakmicu.


CIJENE ULAZNICA

Tribina sjever dolje: 120kn

Tribina sjever gore: 150kn (pušta se u prodaju nakon što se popune kapaciteti zapada dolje ili zapada gore te na dan utakmice u slobodnu prodaju)

Tribina zapad gore: 150kn

Tribina zapad dolje: 200kn

Tribina zapad dolje sredina: 250kn

VAŽNO!

Ulaznice se prodaju isključivo u paru iz razloga poštivanja odredbe o 30% kapaciteta. Nije moguće kupiti ni više ni manje nego 2 ulaznice u jednoj transakciji.


RASPORED SJEDENJA

Prema preporukama HZJZ-a na tribinama predviđenim za gledateljstvo sve osobe dužne su pridržavati se aktualnih mjera zaštite od virusa COVID-19.

Pozivamo navijače da poštuju raspored sjedenja prema oznakama na sjedalicama te u skladu s odredbama UEFA-inog protokola i preporuka HZJZ-a.

MASKE

U skladu s člankom 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima nije dopušteno maskiranje tako da nošenje maske na stadionu nije dozvoljeno.

 


PRODAJA ULAZNICA

Ponedjeljak, 19.10.

- online prodaja isključivo za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) od 12:00 sati

- prodaja ulaznica na Ticket pointu isključivo za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

- radno vrijeme Ticket pointa: od 12 do 19 sati

Utorak, 20.10.

- online prodaja za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.)

- prodaja ulaznica na Ticket pointu za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

- radno vrijeme Ticket pointa: od 11 do 19 sati

Srijeda, 21.10.

- online prodaja za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.)

- prodaja na Ticket pointu za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

- prodaja na Ticket pointu za članove GNK Dinamo uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice ili uz predočenje potvrde o plaćenom članstvu s datumom zaključnim do 16.10.

- radno vrijeme Ticket pointa: od 11 do 19 sati

Četvrtak, 22.10.

- online prodaja za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.)

- prodaja na Ticket pointu za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

 - prodaja na Ticket pointu za članove GNK Dinamo uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice ili uz predočenje potvrde u plaćenom članstvu s datumom zaključnim do 16.10.

- SLOBODNA PRODAJA preostalih slobodnih kapaciteta od 15:00 do 21:45h

- radno vrijeme Ticket pointa od 11 do 21:45h

 

Ulaznice će se izdavati do popunjenja dopuštenog kapaciteta.

 

!!! Nositelji prošlosezonske (2019/20.) godišnje ulaznice mogu kupiti jednokratne ulaznice po načelu:

- Vlasnici godišnje ulaznice za zapad dolje mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za zapad dolje, nakon što se popuni kapacitet mogu kupiti ulaznicu za sjever gore

- Vlasnici godišnje ulaznice za istok mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za zapad gore, nakon što se popuni kapacitet mogu kupiti ulaznicu za sjever gore

- Vlasnici godišnje ulaznice za sjever dolje mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za sjever dolje


ČLANSKA POGODNOST

!!! Članovi koji nisu imali godišnju ulaznicu prošle sezone, u slučaju da preostane slobodnih kapaciteta, mogu kupiti ulaznice od srijede 21.10. na Ticket pointu. Potrebno je predočiti osobni dokument i aktivnu člansku iskaznicu ili iznimno potvrdu o uplati članarine s datumom uplate najkasnije na dan 16.10.2020. Kasnije uplate neće se uzimati u obzir i s njihovim potvrdama se neće moći iskoristiti pravo na prvokup ulaznica.

Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta.


PERSONALIZACIJA ULAZNICA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve je navijače predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.


OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19:30 sati.


ONLINE KUPOVINA ZA PROŠLOSEZONSKE VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Nositelj godišnje ulaznice na portalu ulaznice.hr unosi dva barkoda ulaznice za istu tribinu te red, mjesto i kontakt broj telefona (sukladno naputcima HZJZ-a).

Nakon uspješne uplate kupac će na korisničkom profilu i na e-mail adresu kojom se registrirao na portal ulaznice.hr dobiti .pdf dokument s generiranim ulaznicama na ime i prezime osoba koje su bile nositelji prošlosezonske godišnje ulaznice.

Ulaznicu je potrebno ispisati kod kuće i s ispisanom ulaznicom ući na stadion.

Ulaznica će imati ispisano ime, prezime i datum rođenja osobe na koju glasi godišnja čiji je barkod unesen.

VAŽNO! Ulaznica će biti numerirana i navijač je obavezan sjesti na naznačeno mjesto. Od navijača se očekuje da će se ponašati u skladu s obvezama nositelja ulaznica i da će održavati socijalnu distancu poštujući oznake na sjedalicama.

NAPOMENA

Online kupovina se preporuča izvršiti preko stolnog ili prijenosnog računala (mobilni uređaji, zbog osobnih postavki uređaja, imaju problem prilikom generiranja pdf dokumenta). Potrebno je ispisati ulaznicu. Na stadion se ulazi s ispisanom ulaznicom.


ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Sukladno odluci HZJZ-a o maksimalnom dopuštenom kapacitetu gledatelja i mjerama socijalne distane za osobe u invalidskim kolicima bit će dostupno 30% kapaciteta podesta na zapadnoj tribini, poštujući i mjere socijalne distance, što znači mogućnost prijave za maksimalno 10 osoba u invalidskim kolicima za besplatne ulaznice, i dodatnih maksimalnih 10 osoba u njihovoj pratnji.

Pratnja nije obavezna.

PRIJAVE

Prijave su moguće ISKLJUČIVO putem aplikacije na web stranici https://osi.gnkdinamo.hr/, u ponedjeljak 19.10. od 12:00h do srijede 21.10. u 15:00 sati.

Prijave ZAVRŠAVAJU u srijedu 21.10. u 15 sati. Nema prijava na dan utakmice.

Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će službeni odgovor kluba.

Parking propusnice su ograničene i prijava za parking propusnicu ne garantira dobivanje iste.

Dodjela ulaznica bit će prema redoslijedu prijava od otvaranja prijava do popunjenja kapaciteta ili roka. U slučaju da netko odustane od dolaska na utakmicu, ulaznica će biti dodijeljena prvoj idućoj osobi prijavljenoj na listi.

Preuzimanje ulaznica bit će moguće uz predočenje osobnog dokumenta prije utakmice, na porti GNK Dinamo, za navijače kojima su odobreni zahtjevi.


EVIDENCIJA GLEDATELJA

U obvezi smo uspostaviti sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

OSTALE PREPORUKE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

Fizička udaljenost

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati propisani razmak kao nužnu fizičku udaljenost.

Preporuke možete pronaći na linku:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdfgo


Obveze nositelja ulaznice

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati relevantne lokalne zdravstvene ustanove ukoliko imaju bilo koji od simptoma koji se povezuju s Covidom-19, za koje se zna da nemaju drugi uzrok

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 14 dana od pozitivnog testa na Covid-19, ili ako su u posljednjih 14 dana bili u kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na Covid-19

3. Kupovinom ulaznice, nositelji ulaznica, potvrđuju da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima svojstvenima situaciji s Covidom-19

4. Nositelji ulaznica se obvezuju poštivati sva stadionska pravila, uključujući:

- 4.1. Prije dolaska na stadion, nositelji ulaznica moraju kod kuće izmjeriti tjelesnu temperaturu

- 4.2. Nositelji ulaznica, na stadionu, moraju održavati socijalnu distancu, uključujući onu od drugih gledatelja i radnika na stadionu

- 4.3. Nositelji ulaznica moraju koristiti sjedalo koje im je dodijeljeno, čime se osigurava socijalno distanciranje između svih sjedala za koja su ulaznice izdane. Nije dozvoljeno zauzimati niti jedno drugo sjedalo osim onoga koje je dodijeljeno nositelju ulaznice

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulaz na stadion ili će biti ispraćeni sa stadiona.

Gledateljima se također preporuča:

1. Redovito dezinficirati ruke, korištenjem sredstava za dezinfekciju ruku na stadionu

2. Izbjegavati gužve i grupiranje

3. Preuzimanje i korištenje aplikacije za praćenje kontakata koja je dopuštena u pravnom sustavu u kojem se utakmica održava

4. Koristiti se beskontaktnim načinom plaćanja


FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...