Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nakon utakmice

Trener Krznar: Postigli smo četiri pogotka i to nas veseli

Iznimno smo zadovoljni s rezultatom, postigli smo četiri pogotka i to nas veseli, ali naravno da u igri uvijek ima detalja koji mogu biti bolji i da tome i sami težimo, istaknuo je Dinamov trener Damir Krznar neposredno nakon pobjede protiv Orijenta s 4:1 na riječkoj Krimeji čime su izborili plasman u osminu finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa.

– Jasno je da smo zadovoljni prolazom, znate i sami da su u povijesti mnogi klubovi i favoriti, ne samo u Hrvatskoj, znali posrnuti u nekoj ranoj fazi natjecanja. Prošli smo, to je najvažnije, i sad u dobroj atmosferi čekamo nove izazove – dodao je trener Krznar.

I samom je maksimirskom strategu ovo natjecanje posebno drago pa je i tim više zadovoljstvo pobjedom veće.

– Kup je posebna nogometna svečanost, u tom natjecanju sudjeluju svi klubovi u Hrvatskoj i doista nam je čast biti dio toga. Imali smo u povijesti Kupa puno veselja, osvojili puno trofeja, a takav nam je plan i ove sezone. Morali smo i u ovoj utakmici od prve minute igrati ozbiljno i nadamo se da nas i zadnja minuta čeka u finalu.

Kakvo je stanje s ozljedama?

– Bartol Franjić dobio je manji udarac i bit će u redu. Međutim, problem je s kapetanom Arijanom Ademijem, osjetio je bol, vidjet ćemo još kakvo je stanje. Nadamo se da nije u pitanju ništa ozbiljnije, ali pričekajmo još.

Dinamov je trener uspio spojiti dva osnovna cilja: plasman u sljedeći krug natjecanja i željeno doziranje snaga.

– Opet nas čeka jak ritam od tri utakmice u sedam, osam dana. Nakon dvoboja protiv West Ham Uniteda nismo igrali prvenstvenu utakmicu jer je ogled protiv Hajduka odgođen. To nam je omogućilo da pripremamo one igrače koji su, zbog brojnih obaveza i u reprezentacijama, bili u nekim malim deficitima. Oni nisu ni nastupili sad u Rijeci. Dakle, ispunili smo oba plana, znači s jednom smo skupinom igrača odradili intenzivnu utakmicu i prošli u sljedeći krug natjecanja, dok je druga grupa ostala kod kuće na svojevrsnoj „nadoknadi“ i vjerujemo da ćemo se sad ponovno spojiti u čvrstu, jaku, ozbiljnu momčad s 25 pravih igrača – zaključio je trener Krznar.