Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nakon utakmice

Trener Krznar: Čestitam igračima na sjajnoj reakciji u drugom dijelu

U prvom smo poluvremenu bili blijedi, ništa nam nije funkcioniralo, ali igrači su u drugom dijelu sjajno reagirali, istaknuo je Dinamov trener Damir Krznar neposredno nakon zanimljive i neizvjesne utakmice na Rujevici gdje su Rijeka i Dinamo odigrali 3:3.

– U prvom dijelu ništa nam nije polazilo za rukom, prvenstveno u organizaciji napada, a uz to nije bila prava reakcija na izgubljenu loptu i to je bilo presudno u tom razdoblju igre. Takva je naša slaba reakcija dala Rijeci krila, dala joj je prostor da nas ugrozi što je i učinila. Praktički kroz dvije dobre tranzicije, odnosno jedan prekid, otišli su na visokih 3:0. Teško je to bilo loviti, morali smo mijenjati sustav s četvorice na trojicu braniča. Nakon rano postignutog pogotka u drugom dijelu za 3:1 uspjeli smo pritisnuti Rijeku i doći na 3:3. S obzirom na prvo poluvrijeme morali bismo biti zadovoljni s bodom, ali razvoj situacije u drugom dijelu bio je takav da sad čak i žalimo za pobjedom – dodao je trener Krznar.

Nakon 10 odigranih prvenstvenih utakmica Dinamo može biti zadovoljan s učinkom od sedam pobjeda, dva remija i jednim porazom.

– Kažem, morali bismo biti zadovoljni s bodom prisjetimo li se razvoja događaja u prvom dijelu. Bez obzira na sve zadržali smo stabilnost, zadržali kontinuitet osvajanja bodova. Psihološki je iznimno bitno ne gubiti utakmice. Iščupali smo se iz poraza koji je visio nad glavom i čestitam igračima na tome, iznimno su dobro reagirali u drugom dijelu. Uostalom, već sam na sastanku u poluvremenu vidio da su svi uvjereni da mogu okrenuti rezultat.

Utakmica je bila oštra, borbena, ima li eventualnih novih ozljeda?

– Na prvi pogled neće biti problema. Bruno Petković dobio je udarac u glavu, pojavila se i oteklina, čak se žali da ne čuje na jedno uho... Ipak, nadam se da je sve to privremeno i da ćemo svi iz ove utakmice izaći „neokrznuti“.

Poseban začin ovoj napetoj i zanimljivoj nogometnoj predstavi dali su i gledatelji.

– Bila je prekrasna atmosfera, gotovo pun stadion, super navijanje i s jedne i s druge strane. I naši su se navijači dobro čuli, pogotovo u drugom poluvremenu, oni su nas nosili cijelo vrijeme. Zahvaljujemo i njima, a i domaćinima na sjajnom sportskom ambijentu – zaključio je trener Krznar.