Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Druženje na stadionu Maksimir

Sastanak povjerenika Dinama

Ugodno druženje, jačanje zajedničkog duha, zdušna potpora momčadi, ponovno izražena nada i vjera u pokretanje projekta izgradnje stadiona i razmjena ideja, iskustava i novosti oko aktualnih pitanja vezanih uz Dinamovu svakodnevicu. U takvom je ozračju prošao redoviti godišnji sastanak Dinamovih povjerenika upriličen u prostorijama maksimirskog stadiona u uvertiri prvenstvene utakmice protiv Rijeke.

Sastanku su u ime kluba prisustvovali predsjednica Uprave Vlatka Peras, članovi Uprave Amra Peternel i Krešimir Antolić, a poticajni je govor održao predsjednik kluba, Mirko Barišić:

– Svima nam je drago da smo se, nakon dulje vremena, ponovno uspjeli okupiti i posebno mi je zadovoljstvo vidjeti koliko ste aktivni na terenu.

Predsjednik Barišić pritom je povjerenike ponovno podsjetio na goruće pitanje:

– Ocijenili smo da nam baš nitko neće pomoći u ideji izgradnje stadiona, a to je iznimno bitna tema za egzistenciju kluba. Grad nam u toj priči treba biti partner kako bi nam omogućio izgradnju kroz koncesiju ili pravo građenja. Time bi Dinamo prihvatio odgovornost izgraditi stadion kapaciteta između 25.000 i 30.000 gledatelja po svim modernim uzusima. Bila bi to urbanistička i kulturološka ljepotica ovoga grada. U cijeloj priči, dakako, moramo sve dobro ispitati, nećemo ulaziti ni u kakve rizike. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti i da ćemo s Gradom postići takvo partnerstvo. Dinamo će uza sve to morati i dalje držati ljestvicu visoko, težiti tome da bude najbolji u Hrvatskoj i da visoko kotira u europskim nadmetanjima. Doživljavamo određene probleme i udare, ali naša Uprava i naši organi zaslužuju svaku potporu – istaknuo je predsjednik Barišić.

Povjerenicima je pozdravni govor uputio član Uprave, Krešimir Antolić:

– I ovaj je sastanak iniciran s idejom da vas potaknemo na još veću aktivnost na terenu, želimo vas ohrabriti u pitanjima vezanima uz organizacijski i sportski dio kluba. Što se stadiona tiče, puno smo puta o tome već elaborirali i jasno je da ćemo se u toj temi moći uzdati isključivo u sebe same.

Voditeljice odjela za članstvo, Ljubica Matanović i Marija Tipura, uručile su prigodne nagrade i poklone najboljima iz redova povjerenika. Na popisu laureata su Zlatko Premuš, povjerenik s najvećim brojem članova, zatim Damir Žigrović kao najaktivniji povjerenik, potom Mario Primorac i Mate Tokić kao dobitnici nagrade za izniman napredak u broju članova, zatim Igor Lisak, Stanko Lazar i Stipa Kovačević kao povjerenici s više od 300 prikupljenih članova, Zdenko Kalkan i Mario Paponja za iznimno zalaganje te Ivo Rogalo i Ante Biško za prikupljenih više od 200 članova.

Posebnu je nagradu dobila Lana Mravlinčić, koja je Dinamova članica doslovno od – dana rođenja. Za to je “krivac” njezin djed Ivica Županić, koji ju je učlanio neposredno po njezinu rođenju i to tako što se nakon cjelonoćne vožnje iz Vinkovaca do Zagreba pojavio pred klupskim vratima s fotografijom tek rođene unuke. Lana je danas 16-godišnja djevojka i ponosno je primila Dinamovu posebnu nagradu.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...