Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dinamo i Hrvatski Telekom

Pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica

Građanski nogometni klub Dinamo i Hrvatski Telekom premijerno predstavljaju posebnu pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica GNK Dinamo!

Diljem svijeta sport i nogomet jedno su vrijeme bili zaustavljeni zbog epidemije koronavirusom, a sada s veseljem objavljujemo da se nogomet ne vraća samo na nogometne travnjake, već i na TV ekrane i pametne uređaje.

Hrvatski prvak osmislio je i inicirao pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20. koji će u sklopu kampanje s Hrvatskim Telekomom sve utakmice Dinama u Hrvatski Telekom Prvoj ligi moći gledati uživo na MAXtv To Go platformi i to potpuno besplatno.

Utakmice Hrvatski Telekom Prve lige sukladno odlukama nadležnih institucija bit će održane bez prisustva gledatelja na nogometnim stadionima, a navijači Dinama koji su ujedno i vlasnici godišnjih ulaznica moći će uživati u nogometnim potezima Plavih besplatno putem televizora i pametnih uređaja.

Pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica bit će aktivna od 6. lipnja do 31. srpnja 2020. godine.

MAXtv To Go uslugu uz dobiveni kod moći će aktivirati i vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo koji do sada nisu bili MAXtv To Go korisnici niti korisnici usluga Hrvatskog Telekoma.

Vodeći hrvatski davatelj telekomunikacijskih usluga omogućit će svakom vlasniku godišnje ulaznice GNK Dinamo za sezonu 2019/20. pristupni kod za aktivaciju MAXtv To Go usluge u sklopu koje će biti moguće gledati MAXtv i sve utakmice Plavih u Hrvatski Telekom Prvoj ligi do kraja ove natjecateljske sezone. Navijači će nakon registracije moći preuzeti MAXtv To Go aplikaciju na svoj mobitel, računalo, tablet ili SMART tv. 


Objava informacija o aktivaciji pogodnosti

GNK Dinamo na svojoj će web stranici početkom lipnja objaviti sve detalje o aktivaciji ove pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica.

Pozivamo navijače da prate službene kanale kluba u nadolazećim danima kako bi na vrijeme saznali sve informacije o pogodnosti koju su Dinamo i HT osigurali za vlasnike godišnjih ulaznica. 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...