Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Mlađe kategorije

Na adresu Dinama stiglo 15 pozivnica za nacionalne selekcije

Na Dinamovu adresu stigle su nove pozivnice iz mladih nacionalnih selekcija, a poziv za nadolazeće reprezentativne utakmice dobilo je 15 igrača Dinama.

Dvije hrvatske selekcije, uzrasnih kategorija U-17 i U-19, uskoro očekuju međunarodni prijateljski turniri u Poreču na kojem će obje reprezentacije odigrati po tri prijateljske utakmice, s time da će U-17 reprezentacija obaveze imati od 7. do 14., a U-19 reprezentacija od 9. do 15. veljače.

Za U-19 reprezentaciju poziv su dobili sljedeći igrači Dinama: Lovro Gubijan, Moreno Živković, Jakov Gurlica, Luka Lukanić, Marko Brkljača i Gabriel Rukavina. Izabranici Josipa Šimunića turnir u Poreču će otvoriti protiv Slovenije 10. veljače, zatim slijedi dvoboj s Kinom 12. veljače, a tri dana kasnije, 15. veljače, protivnik će biti reprezentacije Latvije.

Što se pak tiče U-17 reprezentacije, izbornik Robert Jarni poziv je uputio sljedećim nogometašima Dinama: Noa Mikić, Sven Sopić, Ante Sušak, Branko Pavić, Tomas Baković, Antonio Kujundžić, Toni Majić, Tin Miljak i Leo Rimac. Turnir za U-17 selekciju kreće 8. veljače utakmicom protiv Južne Koreje, 11. veljače protivnik će biti Danska, a 14. veljače Turska.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dinamo Academy (@gnkdinamo.academy)

Mladim nogometašima Dinama čestitamo na pozivu pristiglom iz hrvatskih nacionalnih selekcija, a u nadolazećim utakmicama želimo im puno sreće i što bolje nastupe!