Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Novo priznanje

Livaković na prestižnom popisu 100 najboljih na svijetu

Naš sjajni vratar i reprezentativni čuvar mreže Dominik Livaković, otkako se spustio zastor Svjetskog prvenstva u Kataru, ne prestaje primati komplimente i pohvale na račun svojih izvedbi, a još jedna ovog je puta stigla od Britanaca.

Naime, ugledni britanski list The Guardian početkom svake godine objavljuje popis najboljih 100 nogometaša svijeta. Popis se kreira od 2017. godine, a tradicionalan izbor u izvornom obliku nosi jednostavni naziv "The 100 Best Footballers in The World."

Guardian je danas objavio imena prvih 30 nogometaša s liste u svom izboru, počevši od najniže rangiranih prema više rangiranima, dakle od 100. do 70. mjesta ljestvice. Posebno veseli činjenica da se na popisu našlo upravo i ime Dominika Livakovića. Ne samo to, Livaković je i u konkurenciji nogometaša koji dolaze iz europskih velikana poput Bayerna, Reala i Manchester Uniteda zauzeo visoko, u ovom slučaju najviše moguće mjesto na popisu, 71. poziciju.

Podsjetimo, Livaković je imao sjajnu 2022. godinu u Dinamovom dresu, a kulminacija njegove forme dogodila se u završnici godine na Svjetskom prvenstvu u Kataru, kada se fenomenalnim obranama, prije svega u utakmicama protiv Japana i Brazila, predstavio svjetskoj javnosti i na taj način umalo dohvatio i nagradu FIFA-e za najboljeg vratara Mundijala, koja je u konačnici ipak otišla u ruke novom svjetskom prvaku - Argentincu Emilianu Martinezu.

Popis The Guardiana pogledajte OVDJE.

Dominik, od srca velike čestitke!