Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Potpisao Lovro Majer

Lijepo je nositi 'desetku' u Dinamu

Na svečanoj press konferenciji u Maksimiru, 27. lipnja, talentirani ofenzivni vezni Lovro Majer potpisao je petogodišnji ugovor s Modrima. 

Modri klub s ponosom je predstavio 20-godišnjeg ofenzivnog veznog koji je dva puta uzastopno proglašen za najboljeg igrača do 21 godine, te među 100. najboljih mladih svjetskih nogometaša za 2017. godinu po izboru FourFourTwoa. 

- Ovo je posebna prigoda, potpisali smo petogodišnji ugovor s Lovrom Majerom. Hrvatska javnost najviše je bila zainteresirana za budućnost Majera i na svu sreću uspjeli smo finalizirati ovaj transfer. Lovro u Dinamu ima odličnu perspektivu u sportskom i natjecateljskom smislu. Uz njega, jučer smo potpisali ugovor s Kevinom Theophileom-Catherineom, iskusnim stoperom iz Francuske. Uskoro ćemo potpisati i ugovor s Irancem Moharramijem - započeo je predsjednik Uprave Igor Kodžoman, te nadodao: - Ambicije kluba su velike, napadamo UEFA europska natjecanja i želimo da se naši novi igrači što prije pridruže prvoj momčadi. Želim Lovri puno uspjeha, zdravlja, sportske sreće i da zajedno ostvarimo sve svoje ambicije. Zahvaljujem obitelji Majer za povjerenju, i nadam se da će suradnja biti uspješna. 

Lovro Majer počeo je svoju nogometnu priču upravo u Dinamu od svoje šeste do dvanaeste godine. Prvi dojmovi nakon povratka u Maksimir? - Ovo je jedan dio ostvarenja mog sna. Proveo sam šest godina kao klinac u Dinamu, izabrao sam teži put, to mi pomoglo da sam danas opet ovdje.

U Dinamu su uvijek velika očekivanja od 'desetki': - Ljudi gledaju na to kao pritisak, ali s moje strane to je još jedan veći potisak, da još jače radim. Uvijek je lijepo nositi 'desetku' u Dinamu!

Što je presudilo za dolazak u Dinamo? - Bilo je ostalih ponuda, ali gledao sam u budućnost. Pričao sam s našim reprezentativcima Modrićem i Kovačićem. Smatram da mi je Dinamo za sljedeći korak najbolja odluka, da napravi novi iskorak i jednog dana igram u top klubu i budem standardni hrvatski reprezentativac. 

Što kao igrač donosiš Dinamu? - To će drugi reći, a ja ću dati sve od sebe, želim pokazati i donijet mnogo momčadi. U Lokomotivi se sve vrtjelo oko mene? Ne bih se složio, bio sam jedan od glavnih igrača. Nadam se da ću se brzo uklopiti u novu sredinu i momčad. Očekivanja su velika, po igračima koji su trenutno u momčadi možemo ostvariti velike stvari. 

Lovro ima zanimljive inicijale i broj na dresu, kao Leo Messi i Luka Modrić: - Leo Messi i Luka Modrić su mi uzori, cilj je jednog dana da postanem kao Luka. Tak se poklopilo da imamo iste inicijale i isti broj dresa - izjavio je Lovro i na kraju zahvalio svima u Lokomotivi koja mu je pomogla da ostvari svoj san.   

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...