Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Slovenija - Hrvatska 1:2

Hrvatska U-17 reprezentacija na plavi pogon izborila EURO

Hrvatska U-17 reprezentacija u završnom je kolu elitne skupine kvalifikacija za Europsko prvenstvo na gostujućem terenu svladala Sloveniju i tako osigurala nastup na završnom turniru najboljih europskih reprezentacija.

U izravnom sudaru za prvo mjesto u skupini 7 izabranici Roberta Jarnija pobijedili su Sloveniju 2-1 u norveškom gradu Frederikstadu, a trijumf je uvelike ostvaren na pogon mladih nogometaša iz Dinamove akademije. Valja istaknuti kako je u prethodnoj utakmici naše reprezentacije protiv Belgije jedini pogodak za mini "vatrene" postigao naš Antonio Kujundžić.

Foto: HNS

Mini "vatreni" postigli su dva pogotka u razmaku od tri minute - prvi u 54., a drugi u 57. minuti. U oba navrata asistirao je naš Tomas Baković, a strijelci su bili Marko Zebić za 1:0, te Leo Rimac za 2:0. Slovenci su do kraja dvoboja uspjeli smanjiti rezultat na 2:1 zabivši u 87. minuti preko Sojera, no Hrvatska je zadržala vodstvo i u izravnom okršaju za prvo mjesto uspjela doći do trijumfa.

Svakako valja istaknuti kako je u početnom sastavu naše reprezentacije bilo šest igrača iz Dinamove akademije, a još dva ušla su u igru s klupe za pričuve, što znači da je u ovom važnom dvoboju nastupilo čak osam dinamovaca, a oni su: Ante Šušak, Sven Sopić, Marko Zebić, Tomas Baković, Antonio Kujundžić, Tin Miljak, Toni Majić i Leo Rimac.

Ovim putem upućujemo našim igračima velike čestitke na nastupima za U-17 reprezentaciju i plasmanu na Europsko prvenstvo.