Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

S ponosom predstavljamo

Gašparić Grupa službeni partner GNK Dinamo

U ponedjeljak 13. rujna uz glavni teren stadiona Maksimir održano je službeno predstavljanje partnerstva između GNK Dinamo i Gašparić Grupe.

Gašparić Grupa jedan je od najvećih ovlaštenih automobilskih multi brand centara u Hrvatskoj, s tradicijom i iskustvom preko 30 godina. Na predstavljanju partnerstva i predaji vozila sudjelovali su predsjednica uprave GNK Dinamo gđa. Vlatka Peras i predsjednica uprave Gašparić Grupacije gđa. Lana Gašparić te nekoliko igrača prve momčadi Dinama. Mislav Oršić, Deni Jurić, Marin Leovac, Dario Špikić i Rasmus Lauritsen isprobali su vozila iz nove službene flote kluba vožnjom oko maksimirskog terena.

Hrvatski prvak ovom je suradnjom dodao još jedno renomirano ime na listu svojih partnera.

- Ponosni smo i sretni zbog partnerstva s renomiranom i respektabilnom automobilskom korporacijom Gašparić Grupom. Dinamo izvan nogometnog travnjaka uvijek teži povezivanju s najboljim i snažnim brendovima i imenima, a naš novi partner sigurno to i jest. Vjerujemo u uspješnu suradnju i drago nam je što je istaknuta automobilska grupacija s dugom tradicijom i velikom kvalitetom postala dio naše plave obitelji.

Vlatka Peras, predsjednica uprave GNK Dinamo

- Dinamo je puno više od nogometnog kluba, on je simbol grada Zagreba i Republike Hrvatske. Klub s toliko uspjeha u proteklim godinama sve nas čini ponosnima te ima mnoge navijače i u našim redovima. Čast nam je biti partner u mobilnosti najuspješnijem hrvatskom nogometnom klubu. Vjerujemo da ćemo opravdati njihovo povjerenje te da će uživati u korištenju svoje nove flote vozila koja se sastoji od Mercedes-Benz i Hyundai automobila. Dinamu želimo uspješnu europsku i domaću sezonu uz puno sretno prijeđenih kilometara.

Lana Gašparić, direktorica Gašparić Grupacije

Gašparić Grupa ovom suradnjom želi postati partner i svakog  navijača Dinama te će u narednom vremenu organizirati i posebne pogodnosti za sve članove i navijače kluba.

Na lokaciji Gašparić grupacije nalazi se prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat i Jeep vozila te je centar ujedno generalni distributer za Mitsubishi Motors vozila za Republiku Hrvatsku. Objedinjene su usluge prodaje i održavanja novih i rabljenih vozila, kao i dugoročnog najma po sistemu full-fleet service. Zbog toga su klijenti potpuno bezbrižni te mogu uživati u vožnji svojih limenih ljubimaca, dok brigu o održavanju, osiguranju te ostaloj podršci mogu prepustiti iskusnom timu ljudi u grupaciji.