Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Povratak

Emir Dilaver ponovno u Dinamu!

Dojmljivim je potezom pokrenuo akciju za prvi, a potom i sam potpisao drugi pogodak plavih... Sekvence s Dinamove pobjede protiv Viktorije Plzeň s 3:0 u šesnaestini finala Europa lige na proljeće 2019. godine sjajna su ilustracija silne energije, srčanosti i čvrstine kakvom je Emir Dilaver kormilario maksimirskom obranom.

Nakon nepunih godinu dana stameni branič ponovno je dio Dinamove momčadi. Dilaver je ovoga utorka potpisao višegodišnji ugovor s plavima i tako otvorio svoj drugi mandat u maksimirskom klubu.

Njegova je prva epizoda trajala nešto dulje od dvije godine. Došao je u ljeto 2018. i odigrao 71 službenu utakmicu. Premijerni je nastup upisao u pobjedi protiv izraelskoga Hapoela iz Be'er Sheve s 5:0 u 2. pretkolu Lige prvaka i ubrzo postao jedan od „ključara“ maksimirske obrane. Iz Dinama je otišao krajem rujna prošle godine s osvojena dva naslova prvaka, jednim Superkupom, a u tom je mandatu dočekao europsko proljeće u Europa ligi i sudjelovao u Ligi prvaka. Upisao je i tri nastupa u novoj sezoni HT Prve lige u kojoj je Dinamo na kraju obranio naslov prvaka. Od rujna 2020. bio je igrač turskog kluba Çaykur Rizespor.

- Drago mi je što sam ponovno u Dinamu i što se sve ovako brzo realiziralo. Baš sam sretan što sam opet ovdje i jedva čekam da krenem raditi, da vidim igrače i upoznam neka nova lica. Pratio sam sve utakmice Dinama dok nisam bio ovdje, prvenstvo i Europu, gledao sam sve s prijateljima. Baš mi je bilo drago kakva je bila prošla sezona, fantastično, i ja sam uživao u tome. Iznimno sam zadovoljan povratkom. Ambicije su uvijek visoke, kad si u Dinamu naravno da imaš velike ambicije. Ostao je kod mene i dalje onaj fajterski gard koji sam imao i prije, idemo gaziti i to je to - rekao je Dilaver po potpisu ugovora.

Emire, dobro došao natrag!