Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

eSports

eDinamo Cup by Sancta Domenica

GNK Dinamo u suradnji s partnerima u subotu, 12. listopada organizira „eDinamo Cup powered by Sancta Domenica“. Riječ je o prvom eSports turniru nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji a koji naš klub organizira u suradnji s pokroviteljima: Santa Domenica i Hrvatski Telekom.

Turnir počinje u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u prostorijama u podnožju tribine Sjever našeg stadiona a za nagradni fond u vrijednosti od 10 000 kuna te titulu pobjednika borit će se 128 igrača koji će odmjeriti snage u igri FIFA 20 na Playstation 4.

Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5000 kuna, finalist će dobiti nagradu u vrijednosti 3000 kuna dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2000 kuna.

Na turniru će sudjelovati i igrači GNK Dinamo a prijave će biti online po principu najbrže prijave. Detaljnije informacije objavit ćemo na službenim kanalima kluba u utorak, 8. listopada u 13.00 sati. Voditelj programa biti će komičar Aleks Curać – Šarić, dok će polufinalni ogledi te finale biti prenošeno na našem You Tube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

Pozivamo sve navijače da dođu na prvi „eDinamo Cup“, gdje ih čekaju brojni zabavni sadržaji i nagradne igre. Posjetitelji će imat će priliku zaigrati FIFA 20 s prijateljima te imat priliku vidjeti uživo i humanoidnog robota kojeg smo angažirali specijalno za ovu priliku.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...