Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Mlade snage

Daroviti Niko Janković potpisao profesionalni ugovor

 

   Siloviti udarac, pogotovo iz daljine, čvrstina u dvobojima, stameni korektor veznoga reda, ali i graditelj igre, po potrebi i krilo... Svestrani Niko Janković, mladi Dinamov vezist, ovoga je ponedjeljka potpisao svoj prvi profesionalni ugovor s maksimirskim klubom.

  Svojevrsnu “prezentaciju” svojih pucačkih sposobnosti imao je i u nedavnom derbiju juniorske lige gdje je u derbiju u gostima kod Hajduka postigao dva gola, i to dalekometnim “plotunima” u rašlje, a ubrzo potom i inicirao akciju za pobjedonosni pogodak za 3:2.

  – Ponosan sam što sam potpisao profesionalni ugovor. Ja sam Dinamovo dijete, od svoje šeste godine sam ovdje. Bio sam u međuvremenu tri godine u Stuttgartu i ovom bih se prilikom zahvalio svima u Dinamu, od predsjednice uprave do ekonoma, a posebice želim zahvaliti i pozdraviti Zdravka Mamića, čovjeka koji me prije četiri godine vratio u Dinamo iz Njemačke. Zahvaljujem svojoj obitelji na podršci. Uostalom, otac mi je pomagao na terenu, vježbao sa mnom, s njim sam gotovo svaki dan individualno trenirao. Hvala i mami i sestri što brinu o nama!

  Janković je zasad član udarne postave Dinama II, a glavni je cilj, dakako, izboriti mjesto u prvoj momčadi.

  – Ovaj je ugovor znak da klub vjeruje u mene i jako mi je drago zbog toga. To mi je poticaj da još više radim i treniram. Naravno, svakom djetetu koje igra nogomet san je zaigrati ovdje na glavnom terenu pa tako i meni – dodao je Janković.