Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Obavijest navijačima

Dinamo protiv Feyenoorda: Informacije za navijače

U nastavku donosimo informacije uoči nadolazeće utakmice 1. kola UEFA Europa lige Dinamo - Feyenoord, na stadionu Maksimir, u četvrtak 22.10. s početkom u 21:00h.


Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 19:30 sati.

Na dan utakmice 22.10. u vremenu od 06:00 do 23:59 sati na snazi će biti posebna regulacija prometa. Temeljem rješenja Grada Zagreba privremeno će biti zabranjeno korištenje sljedećih parkirališnih prostora:

- poligon za obuku vozača Borongaj, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir i parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir.

Prema rješenju MUP-a privremeno će biti zaustavljen promet na sljedećim lokacijama:

- poligon za obuku vozača, parkiralište tržnice Borongaj, parkiralište kod bazena Svetice, parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir, parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir, Hitrecova ulica i Ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice.


INFORMACIJE O PROMETU NA DAN UTAKMICE

U nastavku donosimo informacije i detalje za navijače Dinama.

FOTOGRAFIJA 1

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (22.10.) od 6:00 do 23:59h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište bazen Svetice - zatvoreno za javnost od 6:00 do 23:59h

4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim za vozila s izdanom propusnicom) bit će zatvoreno za javnost 

6. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.


RASPORED SJEDENJA

Prema preporukama HZJZ-a na tribinama predviđenim za gledateljstvo sve osobe dužne su pridržavati se aktualnih mjera zaštite od virusa COVID-19.

Pozivamo navijače da poštuju raspored sjedenja prema oznakama na sjedalicama te u skladu s odredbama UEFA-inog protokola i preporuka HZJZ-a.

MASKE

U skladu s člankom 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima nije dopušteno maskiranje tako da nošenje maske na stadionu nije dozvoljeno.


ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, električne cigarete i ostala elektronska oprema,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Zabranjen je unos ruksaka, putnih torbi i sličnog. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. 

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.


SLUŽBENI KANALI PRODAJE

GNK Dinamo ovim putem ističe da su jedina ovlaštena prodajna mjesta ulaznica GNK Dinamo Ticket point kod stadiona Maksimir i servis za online prodaju ulaznice.hr.

GNK Dinamo ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na crnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica GNK Dinamo, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za utakmice Dinama. Navijači putem svih kanala koji nisu Ticket point ili ulaznice.hr kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.


Obveze nositelja ulaznice

1. Nositelji ulaznica ne smiju dolaziti na stadion i moraju kontaktirati relevantne lokalne zdravstvene ustanove ukoliko imaju bilo koji od simptoma koji se povezuju s Covidom-19, za koje se zna da nemaju drugi uzrok

2. Nositelji ulaznica ne smiju doći na stadion u razdoblju od 14 dana od pozitivnog testa na Covid-19, ili ako su u posljednjih 14 dana bili u kontaktu s nekim tko je imao pozitivan test na Covid-19

3. Kupovinom ulaznice, nositelji ulaznica, potvrđuju da su svjesni i obaviješteni o svim rizicima svojstvenima situaciji s Covidom-19

4. Nositelji ulaznica se obvezuju poštivati sva stadionska pravila, uključujući:

- 4.1. Prije dolaska na stadion, nositelji ulaznica moraju kod kuće izmjeriti tjelesnu temperaturu

- 4.2. Nositelji ulaznica, na stadionu, moraju održavati socijalnu distancu, uključujući onu od drugih gledatelja i radnika na stadionu

- 4.3. Nositelji ulaznica moraju koristiti sjedalo koje im je dodijeljeno, čime se osigurava socijalno distanciranje između svih sjedala za koja su ulaznice izdane. Nije dozvoljeno zauzimati niti jedno drugo sjedalo osim onoga koje je dodijeljeno nositelju ulaznice

Gledateljima koji odbiju poštivati ove odredbe neće biti dopušten ulaz na stadion ili će biti ispraćeni sa stadiona.

Gledateljima se također preporuča:

1. Redovito dezinficirati ruke, korištenjem sredstava za dezinfekciju ruku na stadionu

2. Izbjegavati gužve i grupiranje

3. Preuzimanje i korištenje aplikacije za praćenje kontakata koja je dopuštena u pravnom sustavu u kojem se utakmica održava

4. Koristiti se beskontaktnim načinom plaćanja


FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...