Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Zimski kamp

Završetak uspješnog dijela priprema u Rovinju

U četvrtak prijepodne uspješno je završen zimski pripremni period Dinama u Rovinju. Momčad je u posljednjoj prijateljskoj utakmici odigranoj u srijedu slavila 3:0 protiv Domžala, a idući dan delegacija kluba vratila se u Zagreb.

Kroz 10 dana boravka u Rovinju momčad i stožer odradili su niz treninga i ukupno tri prijateljske utakmice protiv slovenskih momčadi u kojima su plavi ostvarili stopostotni učinak od tri pobjede. Dinamo je postigao devet pogodaka, a primio dva. Redom su stizali dobri rezultati u Rovinju, prvo 2:0 pobjeda protiv Olimpije, zatim 4:2 slavlje protiv Kopra i na kraju uvjerljivih 3:0 protiv Domžala.

Na listu strijelaca u zimskom kampu upisali su se Deni Jurić s tri pogotka te po jednom Marko Tolić, Luka Menalo, Komnen Andrić, Marko Bulat, Dario Špikić i Petar Bočkaj.

Dinamo - Olimpija 2:0 (Jurić, Menalo)

Dinamo - Koper 4:2 (Bulat, Andrić, Špikić, Bočkaj)

Dinamo - Domžale 3:0 (Jurić, Tolić, Jurić)

Trener Željko Kopić i njegov stožer svakako imaju puno razloga za zadovoljstvo. Momčad već u petak nastavlja s treninzima u Zagrebu, a u nedjelju je na rasporedu posljednja provjera - pripremni ogled protiv austrijske ekipe Sturm Graz, ali taj će susret biti zatvoren za gledatelje.

U večernjim satima na YouTube kanalu kluba donosimo razgovor s trenerom Željkom Kopićem kao rezime dosadašnjeg dijela priprema.

Brojne zanimljive razgovore s igračima i članovima stručnog stožera za vrijeme priprema u Rovinju možete pogledati na YouTube kanalu kluba.

Dinamo je svakodnevno putem službenih kanala pratio sva događanja u plavom stožeru, a ovim putem zahvaljujemo svim navijačima i fanovima koji su pratili novosti iz Rovinja na klupskim kanalima.

Na svim društvenim mrežama kroz zanimljive vijesti, foto i video materijale ostvaren je porast u dosegu od 300%, broj prikaza svih sadržaja u 10 dana iznosi preko 10 milijuna na Instagramu, Facebooku, YouTube kanalu i Twitteru, gotovo 400 000 interakcija sa sadržajem i 500 novih pretplatnika na Dinamo TV što nas čini posebno ponosnima i sretnima jer Dinamo i dalje ostaje vodeći hrvatski nogometni klub po pitanju popularnosti ukupno na društvenim mrežama.

Copied!