Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Nakon utakmice

Trener Krznar: Čestitam igračima na sjajnoj reakciji u drugom dijelu

Photo by: Nel Pavletic/Pixsell

U prvom smo poluvremenu bili blijedi, ništa nam nije funkcioniralo, ali igrači su u drugom dijelu sjajno reagirali, istaknuo je Dinamov trener Damir Krznar neposredno nakon zanimljive i neizvjesne utakmice na Rujevici gdje su Rijeka i Dinamo odigrali 3:3.

– U prvom dijelu ništa nam nije polazilo za rukom, prvenstveno u organizaciji napada, a uz to nije bila prava reakcija na izgubljenu loptu i to je bilo presudno u tom razdoblju igre. Takva je naša slaba reakcija dala Rijeci krila, dala joj je prostor da nas ugrozi što je i učinila. Praktički kroz dvije dobre tranzicije, odnosno jedan prekid, otišli su na visokih 3:0. Teško je to bilo loviti, morali smo mijenjati sustav s četvorice na trojicu braniča. Nakon rano postignutog pogotka u drugom dijelu za 3:1 uspjeli smo pritisnuti Rijeku i doći na 3:3. S obzirom na prvo poluvrijeme morali bismo biti zadovoljni s bodom, ali razvoj situacije u drugom dijelu bio je takav da sad čak i žalimo za pobjedom – dodao je trener Krznar.

Nakon 10 odigranih prvenstvenih utakmica Dinamo može biti zadovoljan s učinkom od sedam pobjeda, dva remija i jednim porazom.

– Kažem, morali bismo biti zadovoljni s bodom prisjetimo li se razvoja događaja u prvom dijelu. Bez obzira na sve zadržali smo stabilnost, zadržali kontinuitet osvajanja bodova. Psihološki je iznimno bitno ne gubiti utakmice. Iščupali smo se iz poraza koji je visio nad glavom i čestitam igračima na tome, iznimno su dobro reagirali u drugom dijelu. Uostalom, već sam na sastanku u poluvremenu vidio da su svi uvjereni da mogu okrenuti rezultat.

Utakmica je bila oštra, borbena, ima li eventualnih novih ozljeda?

– Na prvi pogled neće biti problema. Bruno Petković dobio je udarac u glavu, pojavila se i oteklina, čak se žali da ne čuje na jedno uho... Ipak, nadam se da je sve to privremeno i da ćemo svi iz ove utakmice izaći „neokrznuti“.

Poseban začin ovoj napetoj i zanimljivoj nogometnoj predstavi dali su i gledatelji.

– Bila je prekrasna atmosfera, gotovo pun stadion, super navijanje i s jedne i s druge strane. I naši su se navijači dobro čuli, pogotovo u drugom poluvremenu, oni su nas nosili cijelo vrijeme. Zahvaljujemo i njima, a i domaćinima na sjajnom sportskom ambijentu – zaključio je trener Krznar.

Copied!