Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Stanje nakon vikenda

Pogled na ljestvicu: Dinamo povećao prednost na vrhu

Dinamo je slavljem u 19. kolu SuperSport HNL-a stigao do prve pobjede u proljetnom dijelu sezone. Plavi su uz nova tri boda povećali prednost kao vodeća momčad lige.

Igrači Dinama su u utakmici odigranoj u subotu na stadionu Maksimir svladali Lokomotivu uz 2:1, a pogotke za plave postigli su Stefan Ristovski i Martin Baturina. Momčad Ante Čačića tako je nakon remija bez pogodaka s Goricom u uvodnoj utakmici proljetnog dijela sezone stigla do novog slavlja i ponovno se vratila na pobjedničke staze.

Kolo je otvoreno u petak utakmicom Varaždina i Slaven Belupa koja je završila minimalnim slavljem domaćina 1:0, u subotu je Rijeka na Šubićevcu s 2:1 svladala Šibenik, a Dinamo je u već spomenutoj utakmici s 2:1 pobijedio Lokomotivu. Nedjelja je donijela još dva ligaška sraza - Osijek je u Gradskom vrtu s 2:0 svladao Goricu, dok je Istra s 3:0 na Aldo Drosini nadvisila Hajduk.

NAPADAČKI I OBRAMBENO NAJEFIKASNIJI

Plavi sada na tablici imaju 45 bodova, sedam više od prvog pratitelja Hajduka, koji je na njih 38. Treće mjesto drži Osijek s 34 boda, ali Dinamo ima utakmicu manje u odnosu na njih, pošto tek treba odigrati dvoboj s Istrom 1961 koji je odgođen u prvom dijelu sezone. Na začelju je Gorica s devet osvojenih bodova, dok pretposljednji Šibenik ima 13.

Vrijedi spomenuti i kako su plavi u utakmici protiv Lokomotive stigli do novog jubileja – naime, gol Martina Baturine bio je jubilarni 50. pogodak Dinama u prvenstvu ove sezone, dok u rubrici primljenih stoji broj 18. Dinamo je, uzevši u obzir taj podatak, i napadački i obrambeno, najefikasnija momčad SuperSport HNL-a u ovom trenutku.

Uz to, dva naša igrača zaradila su svoje mjesto u momčadi kola prema izboru SofaScorea - Stefan Ristovski na poziciji desnog bočnog i Josip Mišić u sredini terena. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sofascore Hrvatska (@sofascore_hrvatska)

Copied!