Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Mlađe kategorije

Na adresu Dinama stiglo 15 pozivnica za nacionalne selekcije

Photo by: PIXSELL

Na Dinamovu adresu stigle su nove pozivnice iz mladih nacionalnih selekcija, a poziv za nadolazeće reprezentativne utakmice dobilo je 15 igrača Dinama.

Dvije hrvatske selekcije, uzrasnih kategorija U-17 i U-19, uskoro očekuju međunarodni prijateljski turniri u Poreču na kojem će obje reprezentacije odigrati po tri prijateljske utakmice, s time da će U-17 reprezentacija obaveze imati od 7. do 14., a U-19 reprezentacija od 9. do 15. veljače.

Za U-19 reprezentaciju poziv su dobili sljedeći igrači Dinama: Lovro Gubijan, Moreno Živković, Jakov Gurlica, Luka Lukanić, Marko Brkljača i Gabriel Rukavina. Izabranici Josipa Šimunića turnir u Poreču će otvoriti protiv Slovenije 10. veljače, zatim slijedi dvoboj s Kinom 12. veljače, a tri dana kasnije, 15. veljače, protivnik će biti reprezentacije Latvije.

Što se pak tiče U-17 reprezentacije, izbornik Robert Jarni poziv je uputio sljedećim nogometašima Dinama: Noa Mikić, Sven Sopić, Ante Sušak, Branko Pavić, Tomas Baković, Antonio Kujundžić, Toni Majić, Tin Miljak i Leo Rimac. Turnir za U-17 selekciju kreće 8. veljače utakmicom protiv Južne Koreje, 11. veljače protivnik će biti Danska, a 14. veljače Turska.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Dinamo Academy (@gnkdinamo.academy)

Mladim nogometašima Dinama čestitamo na pozivu pristiglom iz hrvatskih nacionalnih selekcija, a u nadolazećim utakmicama želimo im puno sreće i što bolje nastupe!

 

Copied!