Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

OBAVEZE IGRAČA U REPREZENTACIJAMA

Debi Olma, pogodak Gavranovića i velika predstava Livakovića

Photo by: Pixsell

Čak 12 igrača prve momčadi Dinama bilo je na proteklih tjedan dana u svojim nacionalnim reprezentacijama. 

Dominik Livaković odigrao je dvije kompletne utakmice za reprezentaciju Hrvatske, oduševio je protiv Engleske (0:0), te upisao svoj treći nastup za A vrstu protiv Jordana (2:1)

Ivan Šunjić plasirao se s Hrvatskom U-21 na završnicu Europskog prvenstva U-21 koje se održava iduće ljeto. Odigrao je obje utakmice u kojima je Hrvatska U-21 svladala Grčku (2:0) i San Marino (4:0).  

Švicarski napadač Mario Gavranović poentirao je za svoju reprezentaciju na gostovanju kod Belgije (1:2), a zatim je u gostujućoj pobjedi nad Islandom odigrao prvih 69 minuta susreta. Kapetan Arijan Ademi sudjelovao je u 4:0 porazu Makedonije kod Armenije. 

Ofenzivni vezni Dani Olmo debitirao je za Španjolsku U-21 u kvalifikacijama za EURO U-21, kad je ušao u 60. minuti protiv Albanije (1:0). 

Dok je Petar Stojanović zbog ozljede propustio dvoboje Slovenije u sklopu UEFA Lige nacija, Amir Rrahmani odigrao je oba dvije utakmice za Kosovo (3:1 protiv Malte, 1:1 protiv Farskih otoka). Damian Kadzior nije nastupio za Poljsku u dvije domaće utakmice protiv Portugala (2:3) i Italije (0:1). Sadegh Moharrami, nakon što je prošlog mjeseca debitirao, za reprezentaciju Irana odigrao je cijelu utakmicu u 2:1 pobjedi nad Bolivijom.  

Amer Gojak odigrao je prvih 89 minuta u 4:2 porazu BIH U-21 reprezentacije u Portugalu, dok Luka Menalo nije ušao u igru. 

Copied!