Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije uoči utakmice Dinamo - Hajduk

Upute za navijače na stadionu Maksimir

Nedjeljni derbi GNK Dinamo - HNK Hajduk (15:00h, stadion Maksimir) proglašen je utakmicom visokog sigurnosnog rizika te će u skladu s time biti na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu.

Stadion Maksimir bit će otvoren za navijače od 13 sati.

Pozivamo navijače da prilikom dolaska na stadion koriste javni gradski prijevoz ili taxi prijevoz, posebno zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta zoni stadiona Maksimir.

Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

ULAZNICE ZA DERBI

Također, zbog velikog interesa predlažemo kupovinu ulaznica što ranije tijekom tjedna kako bi se izbjeglo čekanje u redovima na dan derbija. Podsjećamo da je prodaja personalizirana i kao preduvjet za kupnju potrebno je predočiti važeći osobni dokument.

Podsjećamo, cijene ulaznica u pretprodaji iznose 50kn Sjever, 60kn Istok i 80kn Zapad, dok će na dan utakmice cijene u prodjai biti 50kn Sjever, 70kn Istok i 100kn Zapad.

INFORMACIJE O PROMETU NA DAN UTAKMICE

Na kolnom ulazu od Kipa bacača diska i prostora u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske sve do zapadnog raskrižja zapadnog parkirališta stadiona, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir od 06:00 do 19:00 sata temeljem Prethodne suglasnosti nadležnog tijela Grada Zagreba bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje osim za vozila gostujućih navijača izvan Grada Zagreba odnosno gledatelja s izdanom parking propusnicom GNK DINAMO.

U nastavku donosimo sve ostale informacije i detalje za navijače Dinama, kao i za gostujuće navijače.

 

MAPA - pojašnjenje

FOTOGRAFIJA 1

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (18.2.) od 6:00 do 19:00h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane placa Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo. Navedena će cesta u spomenutom terminu (6:00 - 19:00h) biti zatvorena za sav promet, osim za vozila sigurnosnih osoba i vozila s navedenim akreditacijama.

 

FOTOGRAFIJA 2

3. Parkiralište tržnice Borongaj predviđeno je za navijače GNK Dinamo. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost, a moći će mu vozilima pristupiti vozila s parking propusnicom izdanom isključivo od strane GNK Dinamo.

4. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima HNK Hajduk) bit će zatvoreno za javnost.

5. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti (slika broj 2) bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.

 


INFORMACIJE O ULAZNICAMA ZA UTAKMICU DINAMO - HAJDUK

 


FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

 


VREMENSKA PROGNOZA

Nedjelja, 18.2.2018.

Izvor: www.yr.no

U slučaju kiše u nedjelju za vrijeme utakmice na Maksimiru, svi navijači moće će ući na stadion uz male kišobrane (bez šiljatog vrha).

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...