Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Rad u dobroj atmosferi

Tijek priprema u Rovinju

Prvi dio priprema u Rovinju polako se bliži kraju. Modri su odradili više od pola predviđenog programa u Istri, a povratak u Zagreb na rasporedu je u nedjelju.

Jutarnji treninzi baziraju se na istezanju, zagrijavanju, vježbama snage, teretani i trčanju, dok je popodne na rasporedu rad s loptom i taktički trening. To je uobičajen ritam treninga momčadi trenera Cvitanovića.

Igrači su u četvrtak, 11. siječnja, imali zasluženi slobodan dan, a proveli su ga u šetnji, na kavi ili uz društvene igre poput ''Čovječe, ne ljuti se''. Sve u svemu, puno rada i treniranja u dobroj atmosferi dobar su uvod u onaj veći dio priprema - dva tjedna u Turskoj.

Na pripremama smo porazgovarali i s nekim prvotimcima. Što nam je rekao Soudani saznajte OVDJE, a komentar i dojmove Gavranovića možete pročitati OVDJE.

U Rovinju je modri stožer proslavio i dva rođendana - Dominik Livaković i mladi Antonio Marin dobili su na poklon rođendanske torte, a zanimljivo je i to da je nastavljeno s tradicijom pjevanja najnovijeg člana u ekipi. Upravo je taj zadatak imao 17-godišnji Antonio koji je uz pomoć momčadi otpjevao pjesmu ''Za ona dobra stara vremena''.

Modre su za vrijeme prvog dijela priprema napustili mladi Filip Uremović koji karijeru nastavlja u Olimpiji te Leonardo Sigali, stoper koji je posljednje tri i pol godine svojim igrama, stavom i osmijehom uveseljavao sve u Dinamu.

Sve novosti s priprema i multimedijske sadržaje možete pratiti na Instagramu, Twitteru, Facebook stranici i YouTube kanalu kluba.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...