Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Borba protiv raka dojke

Podržite kampanju na Cvjetnom trgu

Na zagrebačkim je fontanama u srijedu, 10. listopada simboličnom prekrasnom projekcijom najavljena kampanja Udruge P.I.N.K.-Life koja ima za cilj informirati javnost o važnosti potrebe redovnog pregleda i samopregleda dojki.

Središnje događanje ovogodišnje kampanje koja se obilježava tijekom cijelog listopada na rasporedu je u subotu, 13. listopada, a uključuje mimohod od Zrinjevca do Cvjetnog trga s početkom u 10 sati i niz aktivnosti u središtu grada.

Na Cvjetnom trgu bit će organizirana i humanitarna prodaja, a u ponudi će za kupovinu biti i suveniri Dinama. Pozivamo sve građanke i građane da se uključe u kampanju u Zagrebu.

Podsjetimo, Dinamo je prošle godine u sklopu iste akcije i suradnje s Udrugom P.I.N.K.-Life donirao novac za kupovinu lutke za samopregled dojki te suvenire za humanitarnu kupovinu.

Sve navijačice i građanke ovim putem pozivamo da se odazovu preventivnim pregledima te da se informiraju o samopregledu dojki na vrijeme.

Udruga Pogled iz novog kuta – P.I.N.K. life okuplja onkološke bolesnike, socijalno ugrožene osobe, zdravstvene djelatnike, volontere, kao i osobe društveno i socijalno osviještene za ovaj problem. Cilj udruge je poboljšati kvalitetu života, socijalnu uključenost i prava pacijenata oboljelih od malignih bolesti, njihovih obitelji i mladih liječenih od malignih bolesti.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...