Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

KOMENTAR TJEDNA

Dinamo leti na krilima Arminatora

Stopostotan učinak u nastavku prvenstva zadržala je momčad Dinama novom pobjedom, ovaj puta u Puli. Bila je to već peta uzastopna prvenstvena pobjeda. Ono što je obilježilo ovu utakmicu izrazito je efikasna realizacija šansi. Već nekoliko puta dosada isticao sam da momčad Dinama stvara puno prilika, ali malo zabija, uvijek realizacija malo kašljuca. Protiv Istre dogodilo se baš suprotno, nije bilo previše prilika, ali zato su 3 lopte završile u mreži domaćina. Soudani se vratio nakon duge stanke i pokazao da je bez premca, kada je spreman, najbolji igrač lige. U stilu Arjena Robbena riješio se braniča Istre i s vrha 16-erca pogodio poluvisoko suprotni kut – maestralno. 

Za preostala sva pogotka pobrinuo se Hodžić koji svakim danom opravdava nadimke koje dobiva, od „Arminatora“ do „Hodžakadabre“. Način na koji je postigao nove golove pokazuje da puca od samopouzdanja, jer na taj način zabijaju igrači koji reagiraju instinktivno. Prvo gol u malu mrežicu, pa kasnije lob u teškoj situaciji gdje ga pritišće stoper, a golman izletava. Bez sumnje on je preuzeo ulogu prvog napadača kluba i Henriquezu predstoji težak rad ako se želi nametnuti. No, zdrava konkurencija je uvijek dobrodošla, nitko se ne smije previše uljuljkati i opustiti. 

Dinamo je baš ušao u top formu i šteta da sada dolazi reprezentativna pauza, jer paralelno s podizanjem forme Dinama pada forma Rijeke, koja unatoč svemu pobjeđuje. 

Posljednja u nizu teško izborenih pobjeda ona je na Rujevici protiv Slaven Belupa. Gol odluke zabio je Vešović nakon diskutabilne situacije gdje je mogao biti suđen i faul u napadu Andrijaševića prilikom spuštanja lopte, ali prepustimo sucu diskrecijsko pravo da donese tu odluku. Evidentno je da se Rijeka muči, no i uz sve to uzima bodove, osim Poljuda gdje je izgubila dva boda. Društvu s Rujevice/Kantride pauza će dobro doći da konsolidiraju vlastite redove, jer ubrzo slijedi mega okršaj s Dinamom koji će odlučiti prvaka. 

Dario Horvat

Stavovi izneseni u tekstu su osobni stavovi autora i ne odražavaju stav GNK Dinamo. GNK Dinamo se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz ili je na bilo koji način vezana za sadržaj naveden u tekstu, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja iz teksta te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom ovog teksta.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...