Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Rezime prijelaznog roka

Dinamo II jači za Lisakovicha i Gabriela

Zimski prijelazni rok ponudio je mnogo novosti za drugu momčad Dinama. Momčad pod vodstvom trenera Igora Jovićevića u proljetni dio sezone ući će s nekoliko promjena, iako je većina kadra koja je iznijela uspješnu jesensku sezonu ostala na okupu. 

Momčad su ove zime napustila sedmorica nogometaša. Kapetan Filip Uremović potpisao je za ljubljansku Olimpiju, na posudbe su otišli Bojan Knežević (NK Lokomotiva), Mihovil Rašić i Mato Stanić u NK Kustošija. Desnom beku Hudećeku istekao je ugovor, dok su sporazumni raskid ugovora dobili Frane Maglica i Ivan Anton Vasilj

S druge strane, Dinamo II pojačao se s dvojicom talentiranih igrača, koji su ujedno i reprezentativci svojih zemalja. 19-godišnji lijevi krilni Vitali Lisakovch stigao je na šestomjesečnu posudbu te time postao prvi Bjelorus u povijesti Dinama. Zadnjeg dana prijelaznog roka na posudbu do kraja sezone stigao je i stoper Gabriel, koji je U-20 reprezentativac Brazila! 

Napomenimo kako su prvoj momčadi Plavih priključeni: vratar Dinko Horkaš, defenzivni vezni Karlo Muhar i ofenzivni vezni Neven Đurasek. Iako treniraju s prvom momčadi, imaju pravo nastupa za drugu momčad. 

Također, u pripremnom razdoblju sedam igrača priključeno je B momčadi iz juniora Dinama, te će oni po potrebi igrati za juniore ili za B momčad. Vratar Marko Živković, desni bek Ivan Pranjić, stoperi Mihael Briški, Petar Čuić i Bartol Franjić, lijevi bek Marko Gjira i defenzivni vezni Tom Alen Tolić prošli su pripreme s Dinamom II. 

 

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...