Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nakon derbija

Čekaju nas novi izazovi

Glavni trener Dinama, Mario Cvitanović, prokomentirao je susret između Dinama i Hajduka, u kojem su gosti slavili s minimalnih 1:0 te tako nanijeli Dinamu prvi poraz u sezoni. 

- Činjenica je da smo izgubili utakmicu, ali rekao sam igračima nakon susreta da dignu glavu gore. Po mom dojmu, mi susret nismo trebali izgubiti igrom iz drugog poluvremena. Mislim da prvo poluvrijeme nije bilo kvalitetno, bilo je dosta greška, dosta nervozne, i bili smo statični.Nismo se kretali kako smo zamislili i nismo prepoznali i ostvarivali prednosti koje smo trenirali - započeo je trener te nastavio: 

- U drugom dijelu promijenili smo sustav, bili smo dominantni, i stvorili tri-četiri situacije iz kojih nismo uspjeli poentirati. Gol smo primili iz naše nekomunikacije i nesmotrenosti. Čekaju nas novi izazovi, u novim utakmicama idemo opet i stalno na pobjedu. Iskreno mi je jako žao, ne volim gubiti, ali na semaforu piše 0:1.

Koliko je filozofiju igre poremetilo neigranje bekova? - Imali smo problem Stojanovića jer mu se na treningu ukočio vrat. Bio bi preveliki rizik da je odigrao utakmicu. bilo bi to neodgovorno s moje strane kao trenera. I Sosa, koji je bitan igrač za nas, dva tjedna nije trenirao. 

Jedanaesterac? - To je lutrija, uvijek onaj koji se bolje osjeća izvodi jedanaesterac. Nadam se da će Gavranović u idućim utakmicama uspjeti - završio je trener.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...