Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Prijateljska utakmica

Slavlje Dinama u Žepču

Dinamo je u četvrtak uveličao rođendan NK Žepče odigravanjem prijateljske utakmice povodom stote obljetnice kluba. U revijalnoj prijateljskoj utakmici, momčad trenera Nenada Bjelice upisala je 2:0 pobjedu.

Prije utakmice na travnjaku je održana kratka svečanost. Predsjednik Dinama Mirko Barišić predao je povodom proslave stote obljetnice i odigravanja prijateljske utakmice domaćinu NK Žepče poklon 50 nogometnih lopti, dok je predsjednik domaćeg kluba Miroslav Ilić gospodinu Barišiću uručio priznanje i zahvalnicu. Momčadi su prije početka utakmice ovaj susret obilježile i zajedničkom fotografijom.


Strijelac prvog pogotka u 13. minuti susreta bio je mladi Leon Šipoš koji je iskosa s desne strane zatresao suprotni kut za rano vodstvo. Zagrebačka je momčad imala niz dobrih prilika u prvom dijelu. Atiemwen je u 11. minuti iz kaznenog prostora pucao malo preko gola, Šitum je imao izglednu priliku par minuta kasnije kada je zatresao vanjski dio mreže, dok je u 29. minuti pokušaj Đire obranio vratar Žepča. U 37. minuti Šipoš je glavom iz blizine uputio još jedan opasan udarac, ali lopta odlazi u ruke domaćeg vrata. Domaćin se dobro branio protiv hrvatskog prvaka pa se na odmor otišlo uz 1:0 prednost za Dinamo.

U drugom poluvremenu rezultat je na 2:0 za Dinamo postavio mladi Dominik Rešetar koji se u strijelce upisao u 75. minuti, pogotkom iskosa s lijeve strane iz blizine kada je prebacio domaćeg vratara. Imali su igrači trenera Bjelice par dobrih situacija i u drugom poluvremenu; Baturina je bio dva puta u sjajnoj poziciji pred samim golom, ali su oba njegova pokušaja otišla pokraj vratnice. Igrači Žepča imali su izglednu priliku u 69. minuti kada je vratar Juric dobrom reakcijom zaustavio pokušaj. Do kraja utakmice nije više bilo promjene rezultata.

Plavi će u petak gostovati i u Tuzli gdje će još jednim prijateljskim susretom uveličati sto godina postojanja nogometnog kluba FK Sloboda Tuzla.


Prijateljska utakmica

Četvrtak, 10.10.2019. 16:30h

BiH, Žepče, Gradski stadion

NK Žepče - GNK Dinamo 0:2 (0:1) 

Žepče: Trogrlić, Jurić, Čančar, Jukić, Kozlić, Tadić, Jurić, Lučić, Jorgić, Krehmić, Martinović (još su igrali Budimir, Adžić, Relotić, Kulovac)

Dinamo: Zagorac - Pinto, Dilaver, Moubandje, Leovac - Đira - Šitum, Tolić, Atiemwen, Gyuhyeong - Šipoš (drugo poluvrijeme: Juric, Bagarić (od 65. Rešetar), Šutalo, Čuić, Hyunwoo, Olmo, Radić, Jovičević, Mišković, Gogić, Baturina)

Strijelci: 0:1 Šipoš (13.), 0:2 Rešetar (75.)

 

 

Copied!