Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

PSK logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Inter Zaprešić - Dinamo 0:2

kadzior i petkovi za tri boda u zaprešiću

Photo by: Pixsell/Goran Stanzl

Hrvatski Telekom Prva liga, 17. kolo

Stadion ŠRC Zaprešić, nedjelja, 9.12., 15:00h

Gledatelji: 1200

NK Inter Zaprešić - GNK Dinamo 0:2 (0:1)

Inter Zaprešić: Matković - Bosec, Prenga, Šimunec, I. Čeliković - J. Čeliković, Postonjski - Zulim (od 65. Luštica), Rak (od 65. Vukčević), Ajayi - Andrić (od 83. Ljubić)

Dinamo: Zagorac - Stojanović (od 66. Menalo), Lešković, Rrahmani, Leovac - Šunjić (od 81. Gavranović) - Kadzior (od 77. Oršić), Gojak, Moro, Šitum - Petković

Žuti kartoni: J. Čeliković, Rrahmani, Lešković

Crveni karton: J. Čeliković

Strijelci: 0:1 Kadzior (22.), 0:2 Petković (60.)

 

Nakon što su osigurali mjesto u polufinalu Hrvatskog kupa 1:0 pobjedom protiv Slaven Belupa, igrači Dinama stigli su do nove pobjede. U 17. kolu HT Prve lige na gostovanju u Zaprešiću slavili su 2:0, a pogotke su postigli Damian Kadzior i Bruno Petković.

Trener Nenad Bjelica krenuo je protiv Intera sa sljedećih 11: Na golu Zagorac, na bokovima Stojanović i Leovac, a stoperi Lešković i Rrahmani. Ispred njih Šunjić, a u vezi Kadzior, Gojak, Moro i Šitum. Špica je od prve minute bio Petković.

U 22. minuti susreta stiglo je veselje za igrače i klupu Dinama kada je Kadzior izvan kaznenog prostora uputio udarac na gol, a lopta od Šimunca visoko preko golmana Intera završila u mreži domaćina. Sjajno je Zagorac reagirao u 33. minuti susreta i spasio gol Dinama kad je Rak iskosa s lijeve strane pucao na gol. Do kraja prvog dijela nije bilo promjene rezultata.

MAESTRALNE ŠKARICE PETKOVIĆA

U nastavku, točnije u 51. minuti, J. Čeliković zaradio je drugi žuti karton pa je Inter na travnjaku ostao s igračem manje do kraja susreta. Plavi su povećali prednost u 60. minuti susreta. Kombinirali su Šitum i Stojanović po desnoj strani, Stojanović je ubacio na drugu stativu gdje je Petković fantastičnim škaricama (drugim škaricama u ovoj polusezoni) zatresao mrežu za 2:0. Nizali su Plavi još neke prilike u drugom poluvremenu, ali na kraju igrači trenera Bjelice uz 2:0 pobjedu upisuju sva tri boda.

Dinamo nakon odigranih 17 kola HT Prve lige ima 42 boda, uvjerljivo je vodeći s 9 bodova više od Rijeke.

Nakon utakmice u Zaprešiću igrači Dinama kreću s pripremama za 6. kolo UEFA Europa lige, protiv Anderlechta na Maksimiru, u četvrtak, 13. prosinca u 21h. Nakon te posljednje europske utakmice u kojoj će Plavi, vjerujemo, završiti grupnu fazu kao vodeća ekipa grupe bez poraza, pred Dinamom je i zadnja utakmica lige u prvom dijelu sezone - protiv Hajduka na Maksimiru, u nedjelju, 16. prosinca u 15 sati.

 

Copied!