Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Novi voditelj škole:

Želim dodatno unaprijediti sjajnu školu

Autor fotografije: gnkdinamo.hr

 

Svečano je bilo u Maksimiru gdje se navijačima i javnosti kao novi voditelj nogometne škole predstavio legendarni stručnjak Ivo Šušak.

Novog stručnjaka predstavio je dosadašnji voditelj škole, a novi sportski direktor i pomoćni trener Marijan Vlak: - Prije tri tjedna je došlo promjena u sportskom sektoru kao i cijelom sustavu pa sam ja preuzeo ulogu sportskog direktora i prvog asistenta gospodina Kranjčara. Takvim raspletom ostalo je prazno mjesto voditelja nogometne škole i mogu s ponosom reći da je odlučeno kako će tu važnu ulogu preuzeti gospodin Ivo Šušak – rekao je na početku gospodin Vlak pa nastavio biranim riječima o suradniku.

- Počašćen sam pozivom Dinama, oduvijek sam se želio vratiti u Dinamo tako da sam jako sretan što je stigao poziv koji sam odmah i prihvatio – rekao je na predstavljanju novi voditelj nogometne škole gospodin Ivo Šušak.

- Bio sam njegov igrač, radi se o iskusnom stručnjaku koji zna svoj posao i privržen je klubu. Bio je trener Osijeka, Maribora, Zagreba, Dinamo Tbilisija i gruzijske reprezentacije s kojom je ostvario veliku i povijesnu pobjedu protiv Rusije. Vodio je i našu mladu reprezentaciju i siguran sam da je ovo pravi posao za Dinamo – zaključio je gospodin Vlak i predao riječ novom voditelju jedne od najboljih nogometnih škola na svijetu.

- Počašćen sam pozivom Dinama, a nakon što sam prošle godine odlaskom iz Osijeka završio s trenerskom karijerom sam priželjkivao ovakvu ponudu. Neću reći da me iznenadio poziv, ali oduvijek sam se želio vratiti u Dinamo tako da sam jako sretan što je stigao poziv koji sam odmah i prihvatio – rekao je gospodin Šušak pa nastavio o planovima.

- Nogometna škola Dinama je izuzetno dobro uređena već godinama, rezultati su sjajni i ne dolazim na praznu ploču. Upravo zbog toga mogu reći da je moj prvi zadatak ne napraviti štetu – simpatično je rekao gospodin Šušak pa zaključio: : - Škola funkcionira jako dobro, ali isto tako mislim da imam znanja i iskustva napraviti još jedan dodatni pomak.

Ivo Šušak nogometni je stručnjak rođen 1948. godine u Širokom Brijegu. U svojoj je bogatoj trenerskoj karijeri vodio klubove Zagreb, Osijek, Hrvatski dragovoljac, Maribor, Dinamo Tbilisi, a bio je izbornik hrvatske U-21 reprezentacije, kao i reprezentacije Gruzije. Zanimljivost je svakako i to da je ovaj nogometni stručnjak 1998. godine bio pomoćnik Miroslava Ćire Blaževića na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj.

S reprezentacijom Gruzije Šušak je postigao i povijesni uspjeh - pobijedio je Rusiju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Uspjeha gospodinu Šušku nikako ne nedostaje, a mi mu želimo puno sreće i dobrih rezultata s Dinamom i mladim talentima.

 

Kopirano!