Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Svaki dan u Dinamu je bio ostvarenje sna:

Najljepši mogući oproštaj od mog kluba

Autor fotografije: gnkdinamo.hr

 

Nakon utakmice i pobjede Dinama svi su tražili samo jednog igrača i apsolutnu zvijezdu večeri – Marka Pjacu!

- Nikada nismo gubili vjeru u sebe, znali smo da smo bolji od njih, to pokazali i prošli dalje. Za mene je ovo najljepši mogući oproštaj od svojeg kluba koji sam mogao imati. Dva gola, asistencija, prolazak dalje i pljesak tisuća navijača dok sam izlazio – neću to nikada zaboraviti. Penali? Bilo mi je teško; ma cijelu utakmicu sam bio nervozan kao da mi je prva, a ne zadnja. Sva sreća da se sve dobro završilo – rekao je Marko nakon utakmice pa nastavio:

- Za mene je ovo najljepši mogući oproštaj od svojeg kluba koji sam mogao imati. Dva gola, asistencija, prolazak dalje i pljesak tisuća navijača dok sam izlazio – neću to nikada zaboraviti.

- Veliko hvala svima koji su nas podržali danas, a ja im se posebno zahvaljujem na oproštaju koji su mi priuštili. Neću to nikada zaboraviti – kaže Marko koji će iz Dinama pamtiti – sve: - Cijeli boravak u Dinamu mi je bio ostvarenje sna, ovo je moj klub i moj grad i svaki dan koji sam proveo tu mi je bio poseban.

Odlučio si se oprostiti od Dinama sa stilom: - Bila mi je želja igrati zadnju tekmu na Maksimiru, pomoći suigračima da prođemo dalje i oprostiti se kak' treba – rekao je Marko koji priznaje kako nije svjestan što se sve događa oko njega: - Uf… Mislim da ću biti svjestan tek kada spakiram kofere.

Za kraj, Modrima je zaželio sve najbolje: - Ja ću navijati za Dinamo, pratiti utakmice i od srca im želim da uđu u Ligu prvaka.

Kopirano!