Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Trener najavio utakmicu s Osijekom:

Moramo dati maksimum protiv Osijeka

Autor fotografije: Igor Kralj/PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev najavio je na konferenciji za medije nedjeljni ogled s Osijekom u Gradskom vrtu: - Moram priznati da ima malo umora u momčadi. Nemamo Matela koji je dobio udarac u nos, a Stojanović se isto još nije oporavio. Imamo trening prije puta u Osijek, a 18 će igrača ići na put, još nismo odredili konačan popis. Planiram povesti Gojaka i Moru i postoji mogućnost za neke promjene u sastavu. Nadam se, kao i uvijek, da će svi koji sutra budu igrali pokazati želju kao protiv Lyona. Ako bude tako sigurno ćemo dobiti Osijek, to nam je cilj.

- Svaka utakmica je bitna, nećemo se štediti – rekao je trener o eventualnoj poštedi igrača koji imaju žute kartone pa nastavio: - Protiv Osijeka nam je najbitnija utakmica, zatim slijedi Kup pa derbi s Rijekom. Idemo u svaku utakmicu s maksimalnim trudom, ne razmišljam o poštedi.

Dobra vijest svakako je povratak Ćorića i Soudanija: - Ćorić je bolje, odradio je trening jučer, isto kao Soudani koji je s ekipom već par treninga. Sve je moguće u Osijeku, moramo biti spremni na sve. Naš je cilj pobijediti i tražit ćemo bodove. Dobra su ekipa, treći su na ljestvici i nije to slučajno. Nadam se da nas očekuje prava derbi utakmica.

- Što prije shvatimo da trebamo igrati stalno kao protiv Lyona tek onda ćemo biti pravi. Do toga trebamo proći i loše rezultate. Vraćam se na Istru i 1:1 na Maksimiru, nisam htio da nam se to dogodi, ali trebamo se fokusirati na ono kako smo izgledali protiv francuskog prvaka - osvrnuo se trener nekoliko puta na utakmicu Lige prvaka.

Atmosfera u svlačionici se popravlja, a toga je svjestan i strateg Modrih: - Mislim da smo na dobrom putu, dobra je atmosfera - izjavio je Petev pa nadodao: - Htio sam u odigranim utakmicama vidjeti sve igrače na terenu, dao sam šansu svima. Neki su odradili dobar posao, neki nisu, ali sve ovisi o njima samima. Imali smo par utakmica koje nisu bile kako smo ih zamislili, ali ima više stvari s kojima sam zadovoljan. 

 

Kopirano!